هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر همه چی گرونه پالتو فوتر ۲ تومن شلوارش ۲ تومن جمعا ۴ تومن ی روسری حداقل ۵۰۰ یه کفش حداقل ۸۰۰
عزیزم ما هیچوقت حضوری خرید نمیکنیم همیشه یا از اسنپ پی یا باسلام
شوهرم تو بلک فرایدی ی پالتو خرید ک اف خورده بود شده بود 2و700 ک 4 قسطه خرید
منم برا خودم همیشه قیمت مناسب پیدا میکنم در حد 500 تومن
الان ی کت پشمی سفارش دادم 398
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒
برا سایز اگ میخای ترس کوچیک و بزرگ بودن نداشته باشی موقع اندازه گرفتن 5 سانت بیشتر در نظر بگیر
مثلا دورسینه ک بیشتر مهمه
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بله عین عکسشهبرا سایز اگ میخای ترس کوچیک و بزرگ بودن نداشته باشی موقع اندازه گرفتن 5 سانت بیشتر در ن ...
آها راست میگی اینم حرفیه توخودت اینکارومیکنی؟مثلا برای کفش یا کت چی میگی همون سایز ۴۲ مثلا میدی یا قسمت سین.ه کمر همرو باید اندازه بگیری بدی برای باسلام میگم
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
آها راست میگی اینم حرفیه توخودت اینکارومیکنی؟مثلا برای کفش یا کت چی میگی همون سایز ۴۲ مثلا میدی یا ق ...
بله من انقد اینترنتی خریدم دیگ سایزمو بلدم اما شوهرم هربار خرید متر میاره من اندازه بگیرم براش 😂
قسمت مشخصات اندازه همه رو مینويسن تو تطابق میدی
اگ ننوشته باشه و فقط بنویسه 42 قبول نیس باید ازش بپرسی دورسینه و کمر و باسنش چقده
کجاش اذیت میکنه مثلا حلقه آستینش اذیت میکنه یا دامنش چرا خوشت نمیاد
فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
صدرصد ،رای خود مردم بوده دوست داشتن فردی که جراح، دلیلی بر صلاحیت اداره کشور رو نداره ..بر چه اساس و عدله ای رای دادن خدا عالمه:) حالا بقیه افراد بیچاره بکشن