2777
2789
خوبه واقعا؟چون همه لباس ها شده فیری سایز یه ذره احساس میکنم بزرگه واسم ولی اینا کلا آزادن دیگه

آره بابا خوبه چند روز پیش تو تن یکی دیدم قشنگ بود خودمم میخواستم از همینا بخرم چهارخونه خیلی دوست دارم ولی چون اون خریده بود دیگه گفتم لباسامون شکل هم نشه

یه سوتین سفت ببند که سینه هات بیاد بالا یه کمر بند خوشگلم ببند عالی میشه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

آره بابا خوبه چند روز پیش تو تن یکی دیدم قشنگ بود خودمم میخواستم از همینا بخرم چهارخونه خیلی دوست دا ...

اصلا سوتین نزدم اینجا😅

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدرصد ،رای خود مردم بوده دوست داشتن فردی که جراح، دلیلی بر صلاحیت اداره کشور رو نداره ..بر چه اساس ...

من ک هر کی دورم میشناختم ک رای داد ی توجیه احمقانه پشتش اورد ک قشنگ انگار حافظه نداشت 

اصن ب اونم نیست وقتی ی درخت نخل باشه چجوری میخوای وایسی پاش هی بگی پرتقال بده 

اصلا سوتین نزدم اینجا😅

عیب نداره رفتی مهمونی بزن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

چشم 🤣🤣🤣

😂😂😂آفرین

چشمت بی بلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله من انقد اینترنتی خریدم دیگ سایزمو بلدم اما شوهرم هربار خرید متر میاره من اندازه بگیرم براش 😂قسم ...

آهاان مرسی عزیزم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست