2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هر کی یه کاری میگنه 

ی روش اصولی انتخاب کن فقط ب همون روش برو و‌وقتی انجامش دادی تا تت برو هی قطع نکن باز ی روش دیگه 

یعنی لازمه ۲ هفته تو خونه بمونی خودت باشی و بچه 

روحیه جفتتون مهمه

توالت فرنگی مخصوص بچه ها واسش خریدی؟ 

من یکی از فامیل هامون میخواست بچه شو از پوشک بگیره اینطوری راهنماییش کردم جواب داد 

اول که باید شور.ت آموزشی بخری که اذیت نشی 

بعد ببین بچه از لحاظ روحی آمادگیشو داره؟ 

یه حباب ساز از این دستی ها که ارزون هم هستن بخر بذار کنار روشویی

ببرش روی توالت فرنگی و بعدش با اون حباب ساز باهاش بازی من و دستاشو بشور 

اینطوری یاد میگیره باید بعد از دستشویی دستاشو بشوره 

بعد در طول روز بهش یادآوری کن بگو جیش داری ؟ بریم جیش کنی حباب هم بسازیم 

و بهش یاد بده بهت بگه دستشوییشو

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
توالت فرنگی مخصوص بچه ها واسش خریدی؟ من یکی از فامیل هامون میخواست بچه شو از پوشک بگیره اینطوری راهن ...

شرت وتوالت خریدم مشکلم اینکه تو خواب مدام غر میزنم میگه شیر بده شیر پاستوریزه با شیشه میخوره صبح هم پوشکش خشک نیست

شرت وتوالت خریدم مشکلم اینکه تو خواب مدام غر میزنم میگه شیر بده شیر پاستوریزه با شیشه میخوره صبح هم ...

پس فعلا آمادگیشو نداره ولش کن گناه داره به حرف هیچکس هم گوش نکن

برادرزاده من سه سالش که شد همه تیکه مینداختن میگفتن چرا هنوز پوشکش میکنید یه بار توی جمع گفتم مگه شما خرج پوشکشو میدین ؟ مادرش بهتر میدونه و ما حق دخالت نداریم دیگه هیچکس حرفی نزد 

الان سه سال و نیمشه خودش قشنگ جیش و پی پی رو میگه و میره دستشویی ، یه بار هم من بردمش دستشویی میگفت عمه دستامو با مایع بشور بعد میگفت دستمال کاغذی بیار خشک هم کن😂 خلاصه بذار هروقت بچه آمادگیشو داشت بهش یاد بده شیرین تر هم میشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️