2777
2789
عنوان

بهم گفت من طلاقت نمیدم خیالت راحت

265 بازدید | 12 پست

تاپیک قبل ترم توضیح دادم ، امشب دوباره بهش گفتم بیاجدابشیم اینجوری جفتمون راحت میشیم تومیتونی ازدواج کنی بایکی مثل خودت که پایه دورهمیاومهمونی رفتنت باشه منم میرم پیش پدرمادرم دیگه اینجاتنهانمیشینم غصه بخورم اذیت بشم و..چنددقیقه نگام کردگفت تودیوونه شدی من طلاقت نمیدم خیالت راحت 

نمیدونم چیکارکنم خیلی دوسش دارم ولی واقعا دارم اذیت میشم اون دخترای پلنگ رومیبینم تومهمونیامیخوان توجهشوجلب کنن حرص میخورم ، بادوستاش وفامیلاش بیشتروقتامهمونی وپارتیه بعضی وقتامشروبم میخوره هی جلوش عشوه میان میخوان دلبری کنن اگه مغرور نبود سوارش میشدن حالم ازشون بهم میخوره، خودش میگه توزیادی حساسی و چیزی نیست و تو زن منی و...حامله هم هستم نمیدونه من خونواده ساده ای داشتم اصلااین شکلی زندگی نکردم مامانش ازاول مخالف ازدواجمون بودمن دانشجوبودم۱۹سالگی باهاش دوست شدم الان۲۷سالمه۲سال و۴ماهه ازدواج کردیم۳ماهم عقدبودیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر تو نمیزاره کنار؟

از اول میرفت خیلی پولدارن و خوش میگذرونن اوایل باهاش میرفتم ولی دیدم اون آویزونارو دیگه نرفتم تاحالا بهم خیانت نکرده خوش قیافه و خوشتیپه پولداروتحصیلکرده س میخوان مخشو بزنن ولی خب تاالان که رو نداده مغروره 

عزیزم الان بحث فقط خودت نیستی

شما داری مامان میشی باید فکر بچت باشی

هیچ بچه ای دوست نداره پدر و مادرش طلاق گرفته باشن

هر بچه ای حقشه تو کانون گرم خونواده و کنار پدر و مادرش با محبت بزرگ شه

این موضوعی که گفتی اگه خیانت نکرده بهت با اون دخترایی که گفتی قابل حله گلم...اونم وقتی میگی دوسش داری...پس چیزی نیست که کارتونو به طلاق بکشونه بهش بگو حامله ای..تا کی پنهانکاری؟ مگه میشه بچه رو بدون پدر به دنیا بیاری؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
از اول میرفت خیلی پولدارن و خوش میگذرونن اوایل باهاش میرفتم ولی دیدم اون آویزونارو دیگه نرفتم تاحالا ...

اگه همسرت اینقدر آپشن داره و عاشقتم هست.معذرت اما خر دو عالمی که عین بزدل ها میخوای دو دستی تقدیم دیگرانش کنی

بچسب به شوهر و زندگیت 

اصن باهاش برو

کم کم اونو به خودت عادت بده...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اگه همسرت اینقدر آپشن داره و عاشقتم هست.معذرت اما خر دو عالمی که عین بزدل ها میخوای دو دستی تقدیم دی ...

رفتاروکاراشون حالموبدمیکنه من دلم میخواد فقط مال خودم باشه دوست ندارم اون عوضیا باعشوه خرکیشون جلوش دلبری کنن 

رفتاروکاراشون حالموبدمیکنه من دلم میخواد فقط مال خودم باشه دوست ندارم اون عوضیا باعشوه خرکیشون جلوش ...

توعم بهش بچسب

اصلا جلوشون جوری عاشقانه رفته کن با همسرت که پراشون چیده شه

چمیدونم مثلا از لب بوسش کن جلو اونا یا هر رفتاری که بهشون ثابت شه صاحب داره....