2777
2789

کلا دو دل بودم و خب سنم کم بود و امادگی اصلا نداشتم بنظرم حماقته محضه الان بخوام وارد زندگی جدی تری بشم تا 25سالگی وقت هست 

اینم از تاپیک قبلیم میذارم موقعیتش رو بدونید

من 19سالمه بعد نوه ی عمه ی پدرم منو چند وقت پیش توی عروسی دختر دایی پدرم منو دیده اون معلمه نه خونه داره نه ماشین😐سنش هم23سالشه پسره قیافه و اخلاقش خوبه قدش حالا زیاد بلند نیست ولی قد زیاد برام ملاک نیست

🥲مادر بزرگم بیست چهاری باهام صحبت میکنه پسر خوبیه فرصت بده بیان 

مامانم اینا میگن تصمیم با خودته پسر خوبیه ولی خب اصلا شرایط مالی درستی نداره یعنی میدونم ساپورت انچنانی نمیشه

دیگ همشو کپی نکردم شرایطش این بود 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

نمیدونم بهتره کتاب بخونم خودم رو بیشتر بشناسم موسیقی سنتی کار کنم هدفمو برای ارشد بذارم کارای طراحیمو ادامه بدم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جوابی

😂💔اهان یادم رف بگم جواب رد رو دادم و گفتم سنم کمه و میخوام دزس بخونن عصری مادرش زنگ زد گفت ک خب منتظر میمونیم درستون رو تموم کنید ولی گفتم که میترسم تا اون موقع هم جواب دلخواهتون رو ندم و بلاخره عمر پسرتون هست