2777
2789

وای اعصاب ادمو خورد میکنن 

بابام جهیزیه همشونو حتی توی بدترین شرایط گرفت گفت چیزی کم نداشته باشن همین الآنم خرج خونه پدربزرگمو میده از راه دور عمه هام هر روز اونجان...

هم من مریضم هم بابام این چند ماه یکبار زنگ نزدن جز زنعموم که از همشون با معرفت تره هفته ای چندبار زنگ میزنم بهم حالمو می‌پرسه 

فقط موقع مشکلاتشون یادشون میاد یه برادر دارن،دیشب عموم زنگ زده با حالت عصبانیت میگه بابات خوبه؟گفتم نه زیاد حالش خوب نیست گفت باز چشه همش حالش بده 

سریع قطع کردم به بهونه اینکه کار دارم😐

حالا کد ملی ما رو دارن نمیدونم از کجا پیدا کردن چون خودمون ندادیم بهشون اصلاااا نزدیک دو ساله چون شهر کوچیکه و کاری ندارن با کد ملی ما که بیمه داریم میرن دکتر😐😐😐🤦🏻‍♀️

بابام امروز چشاش گرد شد گفت شما رفتین دکتر؟گفتیم نه 

گفت پس از شهرستان رفتن 

مامانم اعصابش خورد شد 

عمه هام همه ادعاشون میشه بهترین زندگی رو دارن و اینطوری میکنن😑

بهشون بگم دست از کارتون بردارید؟حالم ازشون بهم میخوره

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

پدرت باید خط مشی بذارن برای خانوادشون

وظیفه شما نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات مقصره

حق شما رو خرج اونا میکنه

ظلم اصلی رو داره به خانواده ی خودش که شماهایید میکنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
با بیمه شما رفتن حق الناس نیست؟

من که واقعا راضی نیستم به این کارشون 

چون خودم بیمارم هر روز از این دکتر به اون دکتر

همیشه هم وقتی میریم ادعا دارن که ما رو از همه بیشتر دوست دارن😑

چرت گفتن 😐

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

هربار به طرفداری مامان وبابا حرف زدم به دشدت پشیمونم کردن

چون اونا بعد حرف من ،دوباره بغل خاندانشون رفتن،وباگفتن این بچه اس ،ولش کن ،من روضایع 

البته زمانی که بیست سال وکمترداشتم 

الان ازدورفقط تماشامی کنم ببینم باهم به کجامیرسن

اطلاع بدید که از بیمه تون سو استفاده میشه برا دهنشون سرویس بشه بعدش با گفتند متوجه میشن ؟؟ببخشید اون ...

اصلا ارتباطی نداریم شهر غریبیم🤦🏻‍♀️

حال روحیش و جسمیش طوری نیست که بخواد باهاشون بحث کنه...

پس شمام رها کن اذیت نکن خودتو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وای وای متنفرم از فامیل شوهر ،چقد پررو ،از مادرشوهر و خواهر شوهرو برادر شوهر و پدرشوهرم بهم میخوره از بچه های خواهر شوهرانم متنفرم چندشم میشه ازشون فقط انتظار بیخود از پسرشون دارن ،اوف خدا لعنتشون کنه کاش گمشن برا همیشه