2777
2789

بیاد خواستگاریش،؟؟؟؟مثلا بگه شغلش این باش قیافش این باش🚶و همونم بشه؟؟؟🤔🤔🤔🤔یجورایی قانون جذب و اینا یا نذر و اینا اگ هست تجربشو بگه لطفا

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
من خواستم شدفقط قیافه و قد و هیکل و تیپ خواستمپول هم خواستم همه چی شد جز تنها چیزی که نخواستم ! اخلا ...

یه قیافه خاص مدنظرمه منطورم خوشگل نیستاااا مثلا هیکل فلان و قیافه فلان یه قیافه کسی که قبلا میشناختمش و اخلاق و شغل کاش بشه چطوری از خدا خواستی؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه قیافه خاص مدنظرمه منطورم خوشگل نیستاااا مثلا هیکل فلان و قیافه فلان یه قیافه کسی که قبلا میشناختم ...

اره 

من از سال سوم راهنمایی خواستم همش به خدا میگفتم یا اینی که میخوام یا تا ابد تنها میمونم ☺️

وقتی حتی اولین بار که خانوادم شوهرم رو دیدن خواهرم بهش گفت تو دقیقا سلیقه خواهرم هستی 😅

منظورش کلی بود نه فقط ظاهر

اره من از سال سوم راهنمایی خواستم همش به خدا میگفتم یا اینی که میخوام یا تا ابد تنها میمونم ☺️وقتی ح ...

عزیزم🥲اخلاق خیلییییی مهمه  من چهره یکی مد نظرمه انقد دلم میخواد یکی کپی اون باش مودببب باش ظغلشم مثل اون باش پول نداشت مهم نی

اره من از سال سوم راهنمایی خواستم همش به خدا میگفتم یا اینی که میخوام یا تا ابد تنها میمونم ☺️وقتی ح ...

راستی داشتم تاپیکتو میخوندم درمورد تبخال وزگیل تناسلی یه سر به تاپیک دوتا مونده به اخرم میزنی نظرتو بگی؟؟؟؟؟انگار اطالاعات داری خیلی ممنون❤️

چطوری؟؟؟؟

من رو یک معلم کراش داشتم اون ک نشد گفتم باید شوهرم کارمند باشه..بیشتر هم ب معلم فک میکردم..بعد کراشم خیلی ریاست طلب و وحشی بود میگفتم نه باید شوهرم مطیع باشه آروم و باادب باشه. توی زندگیم آرامش زیادی داشته باشه از دعوا متنفرم..بعد دقیقا تو مجازی پسری از استان خودمون بهم درخواست ازدواج داد معلم بود باادب آرام ..دیگه گفتم خودشه و گرفتمش خخ

خودم و خدام💌

من رو یک معلم کراش داشتم اون ک نشد گفتم باید شوهرم کارمند باشه..بیشتر هم ب معلم فک میکردم..بعد کراشم ...

عزیزممممم خوشبخت بشی الهی❤️❤️❤️❤️

منم یه نفر مد نظرمه که نشدنیه💔دلم میخواد یکی باش چهرش اونجوری باش ،

شغلش مثل بود باش اخلاقشم اونجوری حالا اگ پول نداشت عب نداره😅

عزیزممممم خوشبخت بشی الهی❤️❤️❤️❤️منم یه نفر مد نظرمه که نشدنیه💔دلم میخواد یکی باش چهرش اونجوری باش ...

خخ ن نگو عیب نداره هیچ وقت کم توقع نباش من الان میگم اگه میدونستم دقیقا چیزی ک میخام رو جذب میکنم قبلا ب پولدار فک میکردم خخخ ولی خب خداروشکر کارمندی هم خوبه 

خودم و خدام💌

بیا این تاپیک بگو 

اون قفله 

خخ ن نگو عیب نداره هیچ وقت کم توقع نباش من الان میگم اگه میدونستم دقیقا چیزی ک میخام رو جذب میکنم قب ...

عزیزمممم خوشبخت بشید الهی❤️🥰