2777
2789
عنوان

اونایی که میگین مجردی خوبه بیاین

125 بازدید | 22 پست

وقتی تو خانواده ی سمی باشی نه وقتی بلاتکلیف باشی نه وقتی مستقل نباشی نه  وقتی هیچ دوستی نداشته باشی نه وقتی تنها باشی نه وقتی کسیو نداشته باشی به حرفات گوش بده نه الان دلم بغل گرم شوهر میخواد ولی ندارم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه باید بگم که بغل شوهر همیچین گرمم نیست.الان مشکلت خانوده خودت فردا دوبرار میشه چون باید حرف و کنایع های خانواده شوشو جونم به جون بخری

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

بخدا من همشو هستم ن دوستی دارم ن کسی که باهاش دردودل کنم نه هنوز سرکار رفتم

تازه پارسال پشت کنکوری بودم امسالم میخاستم بمونم ولی تصمیم گرفتم بهمن برم دیگ کم کم شروع کنم زبان بخونم وزن کم کنم اعتماد بنفسم بره بالا 

از خودمون که میتونیم شروع کنیم از تو خونه نشستن کسی درمان نشده

دقیقا

ولی هر ازدواجی هم خوب نیس

گاهی مادخترا بخاطر فراراز خونه ی پدری با ادم اشتباه ازدواج میکنیم و چاله میفتیم تو چاه

صبرتو زیاد کن و سعی کن ادم درست انتخاب کنی

چون بالاخره ک از خونه ی پدرت میری

ولی خدایی نکرده ازدواج بد کردی یا باید تااخر عمر عذاب بکشی یا طلاق بگیری و اوضاع بدتر ازینی ک هست بشه!!

بخدا من همشو هستم ن دوستی دارم ن کسی که باهاش دردودل کنم نه هنوز سرکار رفتمتازه پارسال پشت کنکوری بو ...

اره ولی من نمی تونم با کسی ارتباط بگیرم خیلی سخته تلاشم بی نتیجه من دانشگاه میرم از کارم رفتم بیرون تو خونه نیستم

اره ولی من نمی تونم با کسی ارتباط بگیرم خیلی سخته تلاشم بی نتیجه من دانشگاه میرم از کارم رفتم بیرون ...

منم درونگرام خیلی ساکتم اکثرا

کدوم تلاشت بی نتیجه بود؟واسه چی تلاش کرده بودی؟

الان مشکلت چیه گلم