2777
2789
عنوان

از خوابگاه خسته شدم یکم دلداری بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه همخوابگاهیام همه دور هم جمع میشدن میخوردن میگفتن یکیشونم نبود میگفتن وای فلانی چرا نیستی حالا من خودمو براشون جر میدادم هااا اینقد برام مهم بودن ولی اونا بامن لج بودن کلا خیلی حس بدیه تاالان ازشون متنفرم

سلااااااااااااام عشقوم چطوری یه چیزی بهت بگم بخدا نه می‌خوام بهت امید تخمی بدم نه هیچی محیط خوابگاه ...

آره دخترا واقعا موجودات بدین

خودم دخترم ولی رفتاراشونو که میبینم حالم بد میشه

مرسی عزیزم ❤️

بستگی به ادمش داره

حسابکن شما من پانسیون خیابان وصال شیرازی بودم

بخدا تخت بالایی من دوتا دختر بودن همجنس‌باز 

جلوی چشم ما لب و لوچه می‌گرفتن از هم 

می‌رفتیم به حراست شکایت میکردیم میگفتیم ( من که تخت هایی دیگه) تخت خالی دیگه نبود که بریم

مجبور بودیم بسوزیم و بسازیم

با هم می‌خوابیدن رو تخت یه جیییییر جیری مینداختن به این تخت صاحب مرده که نگو و نپرس 

آره دخترا واقعا موجودات بدینخودم دخترم ولی رفتاراشونو که میبینم حالم بد میشهمرسی عزیزم ❤️

همه جا خوب و بد و هست خودتم بهتر میدونی

ولی بمون و تمومش کن

به آینده ات فکر کن که وقتی بشینی پشت میزت همزمان سی نفر بلکه بیشتر تا زانو جلوت خم میشن 

اسمت رو تریلی نمیتونه بکشه 

تو الانم همینجوری هستن بات؟

آره نمیزارن شبا بخوابم ولی خودشون خوابشون میاد باید برقا خاموش باشه حتما و سکوت مطلق

صبحم که آلارم میزارم میگن نمیزاری بخوابیم 

خودشو کلاساشونو میپیچونن شبا هم مسخره بازی

چیزی تو یخچال خراب میشه هم می اندازن تقصیر من

همه جا خوب و بد و هست خودتم بهتر میدونیولی بمون و تمومش کنبه آینده ات فکر کن که وقتی بشینی پشت میزت ...

کدوم میز 

اخه پرستاری ام

بعدش باید برم طرح و ..اونجا یه داستان دیگه

از محیط بیمارستان و زیرآبزنیش که نگم

تازه مامانم میگه طرح نرو بخون واسه کنکور

خودمم نمیدونم چی کار کنم