2777
2789

من ی مقدار مشکلاتی تو بارداریم پیدا شده که نگرانم کرده . با گریه قرآن و باز کردم و از خدا پرسیدم بچم صحیح و سالم میاد تو بغلم ؟ بعد این آیه ۲۶ سوره مریم اومد که مربوط که بعد زایمان حضرت مریم : 

پس (از این رطب) تناول کن و (از این چشمه آب) بیاشام و چشم خود (به عیسی) روشن دار، و هر کس از جنس بشر را که ببینی (به اشاره) با او بگو: برای خدای رحمن نذر روزه (سکوت) کرده‌ام و امروز با هیچ انسانی سخن نخواهم گفت.

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

به نظر من که خوب و خوش خبر این آیه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ان شالله خدا به حسن ظن شما تحقق ببخشه

ان شالله . من که حس خوبی گرفتم از این آیه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
میخاد بگه نفوس بد نزن انقدر فکرای بد نکن شما کتاب ریاضی باز کنی ادبیات یادتت نمیده ک

جمله دومت یعنی چی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچت پسره؟خوب اومدهیه نذری هم بده ان شاالله بچه خوب وصالح به دنیا میاری

بله احتمال زیاد سونو گف پسره .

ممنونم . نذر کردم . ان شالله 🌷 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خيلي كه عاليه خيلي دلت بايد آروم بشه قشنگترين آيه اومده برات مشكلت چيه كه ميترسي؟

افزایش شریان رحمی در سمت چپ رو دارم . غلظت خونمم لب مرزه که دکتر دارو داد . ممنونم ‌. دعا کنید برام 💗 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچت  به سلامتی دنیا میاد و ب کسی چیزی نگو

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
افزایش شریان رحمی در سمت چپ رو دارم . غلظت خونمم لب مرزه که دکتر دارو داد . ممنونم ‌. دعا کنید برام ...

من هماتوم بارداري داشتم  تو بارداري يه حديث ديدم سوره حجرات خوبه براي سقط نشدن يادمه شب و روز ميخوندم