2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست
خوبه که اگه شوهر من بود با همون پا میومد😅

شوهر من اولای عروسیمون پشت خانوادش بود هر روز دعوا داشتیم بعد  دید واقعا حق با منه پشت منو گرفت خانوادشم قطع رابطه کردم با ما الان نیم کیلو طلا واسه عروس ایندش خریده ولی  ب عروسی ما کمک نکردن حتی یه تیکه طلا واسه من نخریدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غصه نخور انشالله معجزه میشه و بچه دار میشی خدا اونا رو هم سر عقل بیاره خدا بدش میاد بین بچها تبعیض قائل میشند. مادر شوهر منم خیییلی بما بدی کرد و کمکمون نکرد هیچی کادوی عروسیمونم برداشت برا خودش و نداد. اما برای برادرشوهرم چنان به سرش تلافی شد که به کذایی افتادند و قرض کردن. اما خب زندگی برادرشوهرم دوامی نداشت

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.
شوهر من اولای عروسیمون پشت خانوادش بود هر روز دعوا داشتیم بعد دید واقعا حق با منه پشت منو گرفت خانو ...

خب بازم خوبه که فهمیده هست شوهرت. فقط دوا درمان کن و دعا کن باردار بشی و به زندگیت بچسب. اونا رو خدا خودش سزاشونو میده برات بالاتر گفتم خدا سزای مادرشوهر منم داد حالا باهام خوب شده

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.