2777
2789
عنوان

فامیل بد آبروی آدم رو میبره

259 بازدید | 25 پست

من به دخترم که تازه عقد کردم و یکی از خانومای فامیلمون که بعد از خانواده خودم فامیل درجه 1 من محسوب میشه کار خیلی بد انجام داده که باعث آبروریزی شذه بوده و الانم توی زندانه حالا الان خانواده نامردم و خودش فهمیدن فامیل ماس خیلی بد باهام برخورد کردن نامزدم خیلی بد دل بازی در اورد بهم گفت دروغ گو بهت اعتماد ندارم .گفت زن داداشم با حجابه باید مراقب اینم باشم باعث آبروریزیمون نشه 

گفت من ملاک هامو گفتم مامانم انتخاب کرده چمیدونستم تبنطوریه 

مادرشوهرم بهم گفت بی‌حجاب ما اول چیز دیگع ای دیدیم اومدیم جلو گفتم من که از جاریم خیلی بهتر لباس میپوشم گفت شیدا شیداس  تو تویی 

واقعا حق دارن؟

دیگه ما گفتیم فقط طلاق اومدن معذرت خواهی و نامزدم میگفت من این دخترو میخوام پدرشوهرم میگفت من عروسمو دوست دارم پاشو میبوسم معذرت خواهی میکنیم 

بعد تموم شدن ماجرا نامزدم گفت نمیشد که جدا شیم جدا از علاقه و همه چی آبرومون در میون بود 

حس میکنم به خاطر اینکه آبروشون نره برای جدایی منو نگه داشتن خیلی حس بدیه 

اره کار اون آدم به من چیهههه بخدا من دختر خوبیم تا حالا با نامحرم ارتباطم نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بی ادب،نپسندیدم،اگه این حرفو میشتیدم از نانزدم،مسلما رو انتخابم بیشتر فکر میکردم

منم گفتم فقط جدایی اما خب با حرف و این چیزا دوباره برگشتم 

خیلی ناراحتم به حرفاشون فکر میکنم حالم بد میشه من که مشکلی نداشتم 

اینکه هم خودش هم مادرش با جاریم مقایسه کردن و گفتن اون خوبه تو بد حالم رو بد میکنه

ادما اینطوری دنبال بهونن همشون اینقدرن این ادما زیادن بخدا جدی میگم نمونش صابکار خودم پس سعی کن چیزی میشه کش ندی مسله و اینکه چیزیم شد بد بگو هروقت ازمن چیزی دیدی بعد تو سرکوفت بزنم ادا پوچ نکن منم منم نکن یه وقت فردا تو کار بد نکنی اون وقت بگم توچی شد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من بودم جدامیشدم مطمئن باش این بحث ادامه خواهدداشت

بابامم داشت همبن کارو میکرد منم گفتم جدایی فقط اما باز با حرفاشون و معذرت خواهی باعث شدن جریان ادامه پیدا نکنه 

میگن حق دستشان سخت بوده براشون

منم گفتم فقط جدایی اما خب با حرف و این چیزا دوباره برگشتم خیلی ناراحتم به حرفاشون فکر میکنم حالم بد ...

با مشاور صحبت کن،ولی بوی خوبی ننیاد وقتی انقدر همه جوره حرف زدن،بخصوص که همسرتم موافق وهم نظر اونا بوده

پاتو بکن توی کفش بگو طلاق اون فامیلتون به شما ربطی نداره بزار به التماس بیوفته بعد بگو باید بریم مشاوره

بابا دختر مستقلی شدم تو رو خدا دیگه جالا رفتی فکر ما رو نکن نگران نباش با آرامش بخواب من خوبم فقط دلتنگم😔🖤❤

پاتو بکن توی کفش بگو طلاق اون فامیلتون به شما ربطی نداره بزار به التماس بیوفته بعد بگو باید بریم مشا ...

همین کارو کردم دقیقا سه جلسه مشاور رفتیم گفت بد دل نیست خیلی میخواست یه فرصت بده 

فرصت دادم اما هم خودم هم بابا و خانوادم نگرانیم 

همین کارو کردم دقیقا سه جلسه مشاور رفتیم گفت بد دل نیست خیلی میخواست یه فرصت بده فرصت دادم اما هم خو ...

نگرانیتون درسته الان بخواد با حرف خانوادش به این حال در بیاد خدا بسازه زندگی رو مرتب مشاوره بگیر مشاورتو عوض کن و به سادگی نبخش بزار یه ترسی پاش باشه

بابا دختر مستقلی شدم تو رو خدا دیگه جالا رفتی فکر ما رو نکن نگران نباش با آرامش بخواب من خوبم فقط دلتنگم😔🖤❤

بی شک خانواده دهن بینی هستن و فردادهرچی ک بشه میخوان سرکوفت بزنن و تهمت بزنن بهت

اوم 

خیلی با مامان نامردم خوب بودم اما الان نه دیگه 

میرن اونجا کمک میدم همه چی مثل قبل ولی دیگه حرف نمیزنم اصلا باهاشون حوصله ندارم

نگرانیتون درسته الان بخواد با حرف خانوادش به این حال در بیاد خدا بسازه زندگی رو مرتب مشاوره بگیر مشا ...

ازه حسابی ترسیده بود چون بابام نامه دادگستری هم گرفت وکیل هم گرفت با قاضی هم حرف زد 

ترسیدن که اومدن معذرت خواهی وگرنه طلبکار بودن تازه میگفتن انتظار داشتیم بابای دختر بزنه تو دهنش بفرستم سر زندگی