2777
2789
عنوان

این خانواده رو رها میکنیددد😕😕😕کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 64 پست
خانواده ام چی؟

خب قانعشون کن بالخره یه راهی پیدا کن

ولی هیچ وقت خانوادت رو فدای شوهرت نکن  چون خانواده هیچ وقت منت نمیزارن سر بچه هاشون حتی اگ بزارن بازم پدر مادر

ولی همسر منت تنا بزاره دیگ راه برگشتی نیس

راهشو پیدا کن با عجله تصمیم نگیر

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب قانعشون کن بالخره یه راهی پیدا کنولی هیچ وقت خانوادت رو فدای شوهرت نکن چون خانواده هیچ وقت منت ن ...

خانواده ام از اول مخالف ازدواجم بودن 

پدرم تو طلاقم خیلی تاثیر داشت

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

هیچوقت خانوادتو رها نکن امدی برگشتی باز به مشکل خوردی خانوادت نباشن حمایت کنن میخوای چیکارکنی من یکبار ۲ ماه امدم برای جدایی تاپای طلاق رفتم پشیمون شدم برگشتم ولی ۴ سال بعد دوباره مجبور به طلاق شدم اگه خانوادم حمایت نمیکردن باید می سوختم و میساختم 

منم الان دقیقا توشرایط تو هستم ۲۶سابنه دوماهه حداسدم ی پسر بچه ۱۳ماهه دارم پسرم حضانت دائمیش باخودم ببین اگه میخوای بدونی واقعا همسرت رو دوست داری یانه بگو ۶ ماه کلا نباشه نه زنگی نه پیامی نه دیدنی بعد شش ماه اگه باز دلت تنگ شد اگه دوستش داشتی برگرد اونوقت ازحست مطمن باش وگرنه بعد جدایی حس پشیمونی بعد طلاق حس دلتنگی اینا همه طبیعی باگذر زمان درست میشه ۶ماه طول میکشه تا آدم باخودش کنار بیاد منم الان خیلی دلتنگم فکرمیکنم حالا که همسرم نیست چقدر جاش خالیه چقدر دوسش دارم  دلم برای بوی تنش برای صداش تنگ شده ولی میدونم این حس از رو تنهایی سوگواری بعد طلاق درست میشه بخاطر فرار ازدلتنگی وتنهایی اشتباه نکنی مواظب باش 

منم الان دقیقا توشرایط تو هستم ۲۶سابنه دوماهه حداسدم ی پسر بچه ۱۳ماهه دارم پسرم حضانت دائمیش باخودم ...

کلی گفتم ،دور نمیشه به هر بهونه ای شده جلو چشممه

اینم بگم خانوما وقتی جدا نشده بودم پدرم و همسرم قطع رابطه بودن

چقدر هم زندگیت شبیه زندگی من تو منی یا من تو پدر منم قبل طلاق قطع رابطه بود ۴ سال قهر بود باهمسرم 

خب شرط کن سرکار بره و درامد مستقل داشته باشه حق طلاقم بگیر رجوع کن

این شرطو گذاشتم 

مشکلم خانواده ام هستم ،نمیدونم چطور به اونا مطرح کنم

کلی گفتم ،دور نمیشه به هر بهونه ای شده جلو چشممه

خوب اینجوری تو اصلا فرصت فکر کردن نداری حتی مهلت کنار آمدن باشرایط جدیدم نداری بگو منم آدمم بهم فرصت بده فکرامو بکنم ببینم چیکار باید بکنم برای دیدن بچه هم کسی رو واسطه کنید بیاد بچه رو ببره پیش پدرش وبرگردون 

چقدر هم زندگیت شبیه زندگی من تو منی یا من تو پدر منم قبل طلاق قطع رابطه بود ۴ سال قهر بود باهمسرم

وایییی،چرا جدا شدی؟

خوب اینجوری تو اصلا فرصت فکر کردن نداری حتی مهلت کنار آمدن باشرایط جدیدم نداری بگو منم آدمم بهم فرصت ...

باورت میشه

هفته ای دو سه روز ناهار و شام خونه ام میخوره؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️