2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 168515 بازدید | 496 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خوب کردی😒

من بودم از همون اول اینطوری رفتار میکردم یا میرفتم به خودش میگفتم اصلا خوشم نمیاد کسی بخواد جلو شوهرم جلف بازی دربیاره🙂هرموقعم خواست بیاد خونتون ی بهونه ایی بیار ک نیاد 

عجب آدمایی پیدا میشن😒

بخند ک لایق ماه نیست غمگین باشد🌙🤍

خلاصه مجبوری فقط در حد چند جمله و پذیرایی چای و میوه ...بااین وجود شوهرم ب پدرشوهرم یه جمله عادی گفت ...

من حالت رو میفهمم. خیلی بدتر از این رو تجربه کردم. فقط شانس آوردم شوهرم دوزاریش کجه. منم به مرور قطع رابطه کردم با این لاشی

حق با اسی هست. راست میگه. ما ها نباید با لباس و آرایش خاص توی مهممونی و حتی بیرون بریم.یک عده هم هست ...

من باور دارم زنی که بیرون از خونه وقتی با همسرش نیست،  اهل آرایش و ....هست با هر رفتار و منشی، ته ته قلبش خوشش میاد مردا تحسینش کنن. هیچ فلسفه ی دیگه ای نداره. هیچی

خطاب به دوستانی که میگن وااااای کسی دنبال شوهر سما نیست و توهم میزنی و... 

متاسفانه خیلی وقتا خیلی وقتا خانم ها برای راه انداختن کارشون از شگرد جلب توجه استفاده میکنن 

مثال خیلی ساده ش اینه که خانم میره خرید موقع چونه زدن حتی ناخودآگاه لوندی میکنه که دوزار چونه بزنه 

یکی از همکارای قدیمی شوهر من الان ی کاری داره که من میتونم براش انجام بدم به واسطه شغلم، اما چون نمیخواد پول بده و میخوام مفت تموم کنه داره برا شوهرم لوندی میکنه تا شوهرم اون کار رو مجانی براش انجام بده درحالی مه بارها بهش گفته ین شماره خانمم با خودش تماس بگیر اما زنگ میزنه باز برای همسرم عشوه میاد

شوهر من هیچ آدم خاصی نیست که بخوام بگن میخواد تورش کنه اما کاملا واضحه بابت منفعت مالی داره همچین کاری میکنه 

حس خانم دروغ نمیگه و لزوما هم کسی بابت قیافه دنبال مرد زندگی یکی دیگه نیست اما متاسفانه این عشوه و لوندی رو خانم ها به عنوان سواستفاده در دست گرفتن

خرابی که شاخ و دم نداره 

باهاش رفت و آمد نکن 

من بودم یه سینی چای داغ میریختم رو قد و بالاش تا حالش جا بیاد برجستگی هاشو باید به کی نشون بده

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

با اجازه اسی 

سلام دوستان برید  داخل بازار وبرنامه ی میلی گلد وصل کنید وعضو بشیذ وقتی شماره تون میزنید پایین ش کدمعرف منو رو بزنید تا به هردومون پول بده وهمون موقعه میتونیم برداشت کنیم وقتی عضوشدید  برید داخل پروفایل اونجا که نوشته دعوت از دوستان  برید پایین یه کادری هس اونجا دوباره کد معرف منو بزنید تا به هردومون پوله بده وبنفع هردومونهاینم کد من  milli-6u7qi

اینم مجوزهای برنامه س معتبره نگاه کنید

https://milli.gold/main/license/

خیلی خراب بازی درمیاورد ... قشنگ جلو همه روسری و حجاب داشتفقط جلو شوهر من اهمیت نمیداد سر لخت و با ت ...

چطور بقیه متوجه این تغییر لباسش نمیشدن؟بنظرم به کل قطع رابطه کن تماساشم جواب نده

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜