2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 168520 بازدید | 496 پست
ببین جلوش بگو شوهرم میگ اینقد ازین زنای جلف و خود شیرین ک میخان خودشونو ب مردا نشون بدن حالم بهم میخ ...

آره اینم خوب فکریه...‌ تو دورهمیا دیدمش لابلای حرفا میگم بش😁ممنون عزیزم💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه منم با همچین زنایی تو فامیل خودم درگیرم و تا جایی که بتونم سعی میکنم رفت و آمد نکنم اما چون توی فامیل خودمم تف سربالاست چیزی بگم و خیلی بهم فشار میادش واقعا آخرزمون شده و بعضی ها از حیوونم پست تر شدن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

دقیقا منم حس میکنم توهم دارن

بحث توهم نیست... والا شوهر منم همچین پخی نیست کسی بهش توجه هم کنه نمیگم نظر داره میذارم پای اجتماعی بودنش... چند روز پیش رفتیم ی جایی که همکار شوهرم بود با ی خانمی از اقوامش... داشتم به خانمه میگفتم صبحی زود بیدار شدم سردردم عادت ندارم به صبح زود بیدار شدن... خانمه زل زد به شوهرم گفت ولی من عادت دارم همیشه صبح زود بیدار شم... ازم پرسید سرکار میری؟ گفتم نه خانه دارم... دوباره نگاه کرد به شوهرم گفت ولی من سرکار میرممم... ایقد حقوق میگیرم با حقوقم ماشین خریدم اینو دارم اونو دارم حالا همش نگاه به شوهرم میکرد و از خودش تعریف میکرد ببینه عکس العمل شوهر من چیه... دید محلش نمیده یخورده اروم گرفت😑

همونشوهرشونم میبینی یدالله گدایی بیش نیست که فقط برای زنشون شده چیز خاصی آدم دیگه داخل خیابون ببینش ...

من همون اولشم گفتم شوهرم تحفه ای نیس 😂

اگه منو میشناختی اینجوری قضاوتم نمیکردی 

این خانمه واقعا جلفه والا

حس میکنم یه چی تو شوهرت دیده اینجور میکرده یا ممکنه باهم باشن

من خودم حس میکنم اشتباه از خودم بوده

چون اوایل خیلی ازم میپرسید شوهرت گرمه چجوریه اینا

منم بچه بودم....همه چیو میگفتم و تعریف و تمجیدو....

من همون اولشم گفتم شوهرم تحفه ای نیس 😂اگه منو میشناختی اینجوری قضاوتم نمیکردی این خانمه واقعا جلفه ...

عزیزم اصلا منظورم تو نبودی جواب اون خانوم دادم چند بار هم گفتم همه زن ها نه

قطعا زن ها هم حس میکنن و میفهمن آشوب بازی بعضیارو ولی خیلی ها هم توهم میزنن گاهی 

انشالله که نیست عزیزم ولی من بعدها متوجه شدم یه خانمی که شوهر داشت,,خودش تو نخ شوهرم بود مدام واسش خ ...

خدا لعنت کنه زن هابی که می‌دونم طرف زن داره بازم براش عشوه میان

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
یکی ازجاری هام ازاین مذهبی های افراطیه که همه میگن وای جاش توبهشت ولی انقدر پست میخواست که منواذیت ک ...

اون مذهبی نیست جهاد نکاهی هستش!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

کاملا درست حس کردیزن داداش خودم همش برای شوهر خواهرم که وضع مالیش خوبه همش عشوه و..میومدهمش بهش میگف ...

دومادتون جوابشو میده؟خواهرتون چیزی نمیگه؟

عزیزم خوب کردی بالاخره یکی باید جمشون کنه جامعه رو ب کثافت کشیدن اضافی های رودست مونده

یکی از همین اضافی های رودست مونده ترشیده مدتها التماس کرد به شوهرم که با من دوست شو با اینکه میدونست زن وبچه داره وچقدر مارو دوست داره

من خودم حس میکنم اشتباه از خودم بودهچون اوایل خیلی ازم میپرسید شوهرت گرمه چجوریه اینامنم بچه بودم... ...

اصلا هم بی حرمتی نکردی همچین گفتی بی حرمتی که گفتم تف کرده ای تو صورتش همین که بهش خیلی محل نداده ای خوبه 

من به عمرم همچین موردی ندیدمبه نظر بیشتر توهم خانماستیکی پوشش ازاد باشه یا کلا اجتماعی باشه فکر میکن ...

وای آره دختر کاملا درست میگی

مثلا خوده من اصلا حوصله ندارم و حتی با مرد مجردشم دوس نمیشم چه برسه بخوام با متاهل حتی کلمه ای حرف بزنم!

ولی هرچی زنه بی اعتماد به نفسه فکر میکنن من کمین کردم واسه شوهرشون

حالا چی!من اگه بدونم مردی زن داره یا بدونم پسری دوست دختر داره حتی اگه زن اون شخص یا دوست دختر اون شخص تو جمع ما نباشه حتی باهاش حرف نمیزنم چون میکم زن یا دوست دختر داره و میگم گناه داره و عذاب وجدان میگیرم

ولی همه زنا و دخترای بدون عزت نفس و بدون اعتماد به نفس فکر میکنن من در کمینه طرفشونم

البته زهرا خانم که این مشکل واست پیش اومده من منظورم شما نیستی ها،شما ممکنه حست درست باشه و منظورم اصلا با شما نیست