2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 112846 بازدید | 399 پست

استارتر جان یه شوخی بود که منو یه کاربر باهم کردیم ها منظورم موقعیت و کیس شما نیست عزیزم اگه ناراحت شدی و سوءتفاهم پیش اومد معذرت میخام ازت در جریان خراب بودن عده ای هستیم ماهم ❤️🙏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون کارم زشت بود یا اصلا درحدی نبود ک بفهمه منظورم اینه از ما بکش بیرون

اما کارت  شاید کارساز نباشه فک کنم  خواست بیاد بگو خونه نیستیم موکول کن به چند روز دیگه بگو خبرت میکنم بعد هم از پی گیرش نشو 

عزیزم شما با لای منگنه گذاشتن و تهدید شوهرت، بیشتر توجه شوهرت و نسبت به اون جلب میکنی. گاهی مردا اصلا متوجه چیزی نیستن، وقتی حساسیت و حسادت زنشون و میبینن تازه دوزاریشون میفته و توجهشون جلب میشه. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عزیزم خوب کردی بالاخره یکی باید جمشون کنه جامعه رو ب کثافت کشیدن اضافی های رودست مونده

اره بخداراضی نبودم برم خونه مادرم...چون سریع میومد ارایش و لباس باز و....چایی میکرد پشتشو طوری تنظیم میکرد ما ب.ا.سنشو ببینیم .تازه دلیل جدائیشم خیانت به شوهرش بود...کسی که بچش رحم نکنه قطعا به منم نمیکنه

عزیزم دیگه قرار نیست به هرکسی از راه رسید تهمت خراب بودن بزنیم که یه خورده هم بنارو بزاریم بر پایه ا ...

ببینید ایشون ب هرکسی مشکوک نیست ک به یک نفر اینجوریه نگفت که همه 

شامه زنا دروغ نمیگه

جاریته ؟نسبتش چیه باهات ؟زنا حس بد رو درس درک میکنن خرابش کن تا خودشیرینی یادش بره

فامیل خیلی دوریه ..من نوعروس بودم خیلی بچه بودم از من حرف میکشید میبرد برا خانواده شوهرم....

بعد خودشو جلو اونا خوب نشون میداد ک تو چشم باشه.

منم بچه بودم فکر میکردم چقدر دلسوزمه

ک یه روز شوهرم اومد بم گف تو نبودی فلان روز ب من میگف زنت درکت نمیکنه انقدر خرج برات میتراشه

یا ب پدر مادرت خیلی باید احترام بزاره و فلان کنه و اینا....

منم از اون روز شاخکام تیز شد.

تازه دقت کردم دیدم نه این میخواد ب شوهرم ثابت کنه من زن بهتری ام.من پدر مادرتو بیشتر دوست دارمو........

ببینید ایشون ب هرکسی مشکوک نیست ک به یک نفر اینجوریه نگفت که همه شامه زنا دروغ نمیگه

متوجهم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم شما با لای منگنه گذاشتن و تهدید شوهرت، بیشتر توجه شوهرت و نسبت به اون جلب میکنی. گاهی مردا اصل ...

ن اتفاقا شوهرمم متوجه شده بود 

دیدم زنه داره دیگه خیلی هرزه بازی درمیاره،دیگه گفتم قطع رابطه ب نفعمونه