2777
2789
عنوان

خیانت همسر

82 بازدید | 9 پست

چه خانم هایی بیشتر خیانت میبینن؟

⛔️یکی از دغدغه های زوجین تو زندگی مشترک مسئله خیانته مخصوصا تو خانم ها.

💡سوال اینکه چه خانم هایی بیشتر احتمال داره که خیانت ببینند 

⭕️خانم های منفعل 

🔍حالا منفعل یعنی چی ؟

📎یعنی

❗️خانمی که شوهرش اعتیاد داره و دم نمیزنه 😔

❗️همسرش خرجی نمیده و اون رو تو مشقت میزاره ولی میسازه و چیزی نمیگه 😞

❗️خانمی که همسرش هیچ وقتی براش نمیزاره و وقتشو با دوستاش و بیرون از خونه میگذرونه و اون اعتراضی نمیکنه 😕

❗️خانمی که همسرش مدام ‌خانواده ش رو‌ اولویت قرار میده و اون خانم کنار میاد😟

💬این پیام رو به همسرش میده که 

تو هر کاری هم که بکنی من از این رابطه بیرون نمیرم نهایتا دو روزی گریه میکنم و خودمو اذیت میکنم و بعد هم آروم میشم.

✅چی کار کنیم که یه خانم منفعل نباشیم.

✅از احساساتت بگو وقتی ناراحتی ناراحتیت رو پنهان نکن 🤨

✅وقتی مشکلی داری سعی نکن نشون بدی همه چیز عادیه🙃

✅از بحث کردن نترس و فکر ‌نکن اگه بحث کنید قراره زندیگتون به پایان برسه😶 

✅نزار همسرت یاد بگیره که ناراحت کردن تو؛ بی توجهی بهت هزینه ای براش نداره 

🎖 این نکته درگوشی رو یادت باشه که ناراحتی های مهم تو گرون تموم کن😉

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

اگه سوالی داری میتونی مارو در ایتا پیدا کنی 

@psyadminhoseini

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی همسرم ناراحتم میکنه اصلا نمیتونم حرف بزنم و حرف دلم رو  بگم و خودم رو خالی کنم 

اصلا زبونم بند میاد یه جورایی هم نمیخوام بحث طولانی بشه وبه دعوا ختم بشه به خاطر بچه ها که یکیش کوچیکه میترسه از صدای بلند 

یکیش هم تو دوران بلوغه و حساس 

و اینکه همسرم اصلا جنبه نداره ونمیتونم باهاش ارتباط بر قرار کنم 

الان نزدیک ۱ ماه ونیم که بجز مسائل بچه ها  اصلا با هم حرف نمیزنیم 

ومثل یه هم خونه شدیم 

کلا خیانت به ذات طرفین بستگی داره چه خانم های که بقول شما منفعل نبودن و زندگی مشترکشون حتی با وجود ب ...

,بله به ذات بستگی داره اما نکته اینجاس که اون آدم بد ذات هم کاری که هزینه ش براش بالاس انجام نمیده 

من وقتی همسرم ناراحتم میکنه اصلا نمیتونم حرف بزنم و حرف دلم رو بگم و خودم رو خالی کنم اصلا زبونم بن ...

با یسری تکنیک ها میشه به حالت موثرتری ناراحتی هامون رو بگیم و پیام رو درست منتقل کنیم به همسرمون 

که اون واقعا مسئله مارو‌درک کنه نه اینکه برداشت اشتباه بکنه که داری زحمتشو نادیده میگیری داری قضاوتش می‌کنی و.....

میتونی تو اینا بهم پیام بدی تا بیشتر توضیح بدم 

,بله به ذات بستگی داره اما نکته اینجاس که اون آدم بد ذات هم کاری که هزینه ش براش بالاس انجام نمیده

بازم میگم که قبول ندارم 

بعضیا هر کارشون کنی بازم کار خودشونو میکنن 

دیدم طرف بعد خیانت رفته حق طلاق رو داده به خانوم و ملک بنامش زده بعد اون گندش بالا اومده مجدد خبگیانت کرده 

بازم میگم که قبول ندارم بعضیا هر کارشون کنی بازم کار خودشونو میکنن دیدم طرف بعد خیانت رفته حق طلاق ر ...

فقط گرفتن یه ملک نشان دهنده این نیست که من پشیمونم برای یه عده زدن یه ملک راح ترین کاره چون چند تا خونه داره حالا یکی رو هم میزنم به نام زنش هر آدمی حساسیت های خودشو‌ داره باید اون هارو شناخت 

وحرف من به این معنا نیست که تو اگه منفعل نباشی حتما خیانت نمیبنی 

به این معناست که انفعال خطر خیانت دیدن رو بیشتر می‌کنه 

عزیزم ایتا ندارم ولی تلگرام دارم چطوری تو تلگرام پیدات کنم

@fahimhoseini733

این آیدین تلگرامم هست