دوماهه ازهمسرم جداشدم ی پسر یکساله داریم حضلنت دائمی گرفتم مگه نه اینکه تو ۹۰ درصد مواقع تو جدایی بچه رو مادر برمیداره پس چرا اطرافیان ما دوست غریبه آشنا فامیل هرکس میرسه میگه اشتباه کردید بچه رو میدادید میبردن همه به بابام میگن دخترتو بدبخت گردی چرا واقعا به مارسید شد باعث بدبختی تاجایی که ماشنیده بودیم هرکی جداشده بچه رو مادر نگه میداشت شمابودید چیکارمیکردید؟؟احساسی حرف نزنید منطقی بگید جای من بودید چه تصمیمی میگرفتید من تازه ۲۶سالمم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته بچه به مادر نیاز داره ولی تا کی میتونی عمر و جونی پ زندگیتو بذاری پاش ؟با وجور بچه ادامه تحصیل سخته کار کردن سخته حتی یه دسشویی رفتنم سخته ت. اینده اون بچه حمایت کردنش خیلی سخته منم میدونم بچه به مادر نیاز داره ولی اینکه مادر حضانت رو بگیره بابا برخ ددر دودور و دو فصل بعد شروع زندگی جدید مخالف نگه داری مادرم بنظرم باید پدر هم مسئولیت بگیره و نگه داره حتی شده چند روز تو هفته
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
مطمنم ولی بابام ی آدم سنتی وتعصبی فکر میکنه همیشه باید ی مرد کنارت باشه حالا میشینه فکروخیال کردن که ...
معمولا پدر مادرامون سنتی فکر میکنن ولی تو بد به دلت راه نده سرتو بالا بگیر به خدا توکل کن از زندگی کردن با پسرت لذت ببر ؛ اگه تو سرنوشتت هم ازدواج دوباره باشه قطعا شخصی میاد جلو که میدونه تو بچه داری و با علم به این موضوع پا پیش میذاره؛ بقیه اگه بچتو میدادی کچلت میکردن میگفتن بی عاطفه ای