2777
2789
عنوان

کجا درس بخونم اخه💔

106 بازدید | 7 پست

سلام خوبید،

بچه ها عقدم 

الان خونه بابام درس بخونم و عروسیو بزارم برج ۲ ک برج‌۳ کلی امتحان دارم  

یا الان برم ماه عسل و شرو کنم به درس خوندن  تو خونه شوهر 

طبق تجربیات بگین 

هدفمم دندون‌پزشکیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی تویی که هدفت انقدر بزرگه چرا زود ازدواج کردی

دوست من هدف چندانی نداشت صرفا میخواست دیپلم بگیره همونم ری.د

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

الان به نظرم ارامش نذاری کلی کار و دغدغه 

باز تو خونه شوهر به یه آرامش نسبی میرسی اون میرع سرکار شب برمیگرده توهم هوب درس میخپنی تا اون موقع

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
الان به نظرم ارامش نذاری کلی کار و دغدغه باز تو خونه شوهر به یه آرامش نسبی میرسی اون میرع سرکار شب ب ...

بلاخره یکی درکم کرد 😘

ولی خب عزیزم کارش هنوز مشخص نیست 

مثلا شاید اینجوری باشه دو سه ماه بره یجای دور و بیاد 

شایدم ب قول شما شب بیاد خونه 

هنوش مشخص نیست

بلاخره یکی درکم کرد 😘ولی خب عزیزم کارش هنوز مشخص نیست مثلا شاید اینجوری باشه دو سه ماه بره یجای دور ...

فدات عزیزم 

دیگه هر جوری که هست شغلش همونطوری نحوه خوندنت رو تنظیم میکنی، مواقعی که سر کار هست درس میخونی  تو خونه برگشت پیشش می‌شینی دیگه یا اگه تو خونه خوابید یا فوتبال لینا میدید هم میتونی اون موقع هاهم از فرص استفاده کنی بخونی 

یک سال اولم خیلی مراقب باش باردار نشی

هرچند من چن نفرو دیدم با شوهر و بچه خوندن پزشکی هم اوردن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼