2777
2789

هرکاری میکنم مشکلاتی که تو اخلاق و رفتار و حتی ظاهرم هست رو رفع کنم یکی دوروز خوبم روز سوم خودسرزنشگری بدی میاد سراغم و سرتاپامو ایراد میگیره 

اشتباهاتی که کردمو میکوبه توی سرمو تا چندروز حال بدو مقصر دونستن خودمه که باهامه ولی فقط اشتباهات خودم و میبینه و بزرگش میکنه ولی بدیای بقیه رو نه عین یه مادر بزرگ غرغرو میشینه دونه دونه اشتباهاتی که حتی از بچگی کردمو‌یادم میاره و بابتش کلی عذاب وجدان میاره برام و کاری به کاری که بقیه کردن باهام نداره فقط و فقط خودمو مقصر میدونه

(نوشتم که خالی بشم فقط)

خیلی زیادددددددد ناراحتم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

منم اینطوری شدم هر روز صبح با ی غمی بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم

کاش برای خدمات روانشناسی هم میشد از بیمه استفاده کرد🤦🏻‍♀️

نمیدونم من که خیلی اذیتم همش دارم میگم خاک توسرت خودت اشتباه کردی اون هیچ تقصیری نداشت فلان جا باید این حرفو میزدی این رفتارو میکردی خیلی احمقی هیچوقت کسی تورو دوست نخواهد داشت، همش قراره ترک بشی بس که دوست نداشتنی هستی🤦🏻‍♀️ خلاصی هم ندارم 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش برای خدمات روانشناسی هم میشد از بیمه استفاده کرد🤦🏻‍♀️نمیدونم من که خیلی اذیتم همش دارم میگم خا ...

چند سالته شما 

من اینطوری ام که میگم چرا جواب بدید هایی که کردن رو ندادمو ...