2777
2789
عنوان

طبیعیه دلم برای شوهرم بسوزه یا هورمونام ریخته ب هم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
اره خودش هی بهم پول میده میگه طلا بخر

استفاده کن از فرصت بد چند سال میبینی ی عالمه طلا داری اگه اشنا دارین طلا فروش بخر قسطی بده ینی پول ۲ ثرم طلا داری ۳ گرم بگیر بگو‌باقیشو میدم ب شوهرت بگو‌بده بخدا که بخت بهت رو‌کرده استفاده کن طلا وسایل حونه لباس پول پس انداز کن

ب نظرت من کار اشتباهی میکنم ک براش خرج میتراشم البته پس انداز میکنم

به نظرم کار درستی میکنی که پس انداز می کنی ،اینطور که شما میگید هرچی شما از شوهرتون نگیرید و  پس انداز نکنید ،تو جیب بقیه میره 

الان اینطور هم که گفتین شوهرتون هم خسته شده ،بهش بگید بره با پدرش صحبت کنه خرجش رو جدا کنه ،یا با پدرش صحبت کنه ماهیانه نصف نصف سهم بردارن و به حساب شوهرتون بریزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم کار درستی میکنی که پس انداز می کنی ،اینطور که شما میگید هرچی شما از شوهرتون نگیرید و پس اند ...

گفتم بهش گفت حالا میخام ازشون پس بگیرم اگه الان حرف حساب کتاب بزنم هیچی دستمو نمیگیره انگار دوتا قرعه کشی جدا نوشتن شوهرم بهشون گفته باید پول رو بدن ب ما چون قرعه کشی قبلی رو اونا برداشتن

استفاده کن از فرصت بد چند سال میبینی ی عالمه طلا داری اگه اشنا دارین طلا فروش بخر قسطی بده ینی پول ۲ ...

اره خیلی پس انداز مبکنم ولی وقتی میبینم چقدر رو شوهرم فشار هست حالم بد میشه مثلأ مادرشوهرم رفته ی توپ پارچه خریده خداد تومن یا میره پارچه ژاکارد میخره میکنه رو فرشی منم رفتم همه رو ازش ب زور گرفتم البته همه رو ک نه ولی ی مقدار پارچه برداشتم من میخاستم برم روتختی از این اماده ساده ها بگیرم دیدم این داره براخودش بهترین پارچه رو میندازه زیر پاش رفتم گفتم بده من بکنم رو تختی دیدم بازم داره گفتم اونم بده میخام بکنم لحاف گفت این لحاف نمیشه لحاف میخایی چیکار جات کوچیکه گفتم تو بده من درستش میکنم از اون روزم هی امار پارچه رو میگیره

اره خیلی پس انداز مبکنم ولی وقتی میبینم چقدر رو شوهرم فشار هست حالم بد میشه مثلأ مادرشوهرم رفته ی تو ...

خدا کمکت کنه .

تو در خلوت خودت پس انداز کن ب شوهرتم بگو‌ببینه پس انداز میکنی تشویق میشه 

خدا کمکت کنه .تو در خلوت خودت پس انداز کن ب شوهرتم بگو‌ببینه پس انداز میکنی تشویق میشه

اخه میفهمه پس انداز دارم بد ک کم میاره ازم میگیره میگه دوباره بهت میدم منم نمیذارم بفهمه پس انداز میکنم

اخه میفهمه پس انداز دارم بد ک کم میاره ازم میگیره میگه دوباره بهت میدم منم نمیذارم بفهمه پس انداز می ...

اهان پس ادامه بده اگه هم نشون دادی نصفشو نشون بده همشو‌نه تا بفهمه پولاش حیف نمیشه تا بده