2777
2789

احساس میکنم هیچ مردی لیاقت دلسوزی نداره اما خب دست خودم نیست همه ازش سو استفاده میکنن چون شوهرم بی نهایییییت مهربونه اصلأ و ابدأ کینه هیچکس رو ب دل نمیگیره امروز یکی بهش بدی کنه فرداش میبخشش الانم سر شبی گفت من خسته شدم دارم خرج همه رو این وسط میدم اخه با باباش کارشون با هم دیگس و هرچی کار میکنن تو ی کارت دست پدر مادرشه بیشتر کار رو دوش شوهرمه و حتی ول میکنه چند هفته چند هفته میرع شهرستان پدرشوهرم مادرشوهرمم برمیداره پولای شوهرمو میده ب اون داداشه یا اون خواهر منم دیدم اینجوریه تا میتونم ب بهونه های مختلف از شوعرم پول میگیرم و پس انداز میکنم و دارم میبینم شوهرم زیر بار این فشار دارع له میشه مثلأ نمیتونه ب من بگه ن نمیدم نمیتونه از اوناهم حساب کتابشو جدا کنه چون خب از اول اینجوری بودن الانم همش ی ساله عروسی کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لعنت کنه همچین پدر مادرایی رو که حق ی بچه رو می‌کنند تو‌حلق اون یکی بچه

اره واقعأ نمیدونم چطوری دلش میاد مثلأ بر میداره ی دیگ غذا میذاره ی ذره ب ما میده ی مقدار ب اون یکی میده ی مقدار ب اون یکی دیگه میده مدام در حال بذل و بخشش کردنه درحالیکه واقعأ شوهر من خیلی فشار روشه 

مردا ی خوی وحشی گری همیشه تو وجودشون هست ک هر لحظه امکان داره برات رو کنن اون روشونو

خب مگه مازنا نداریم؟ تو دعوا حلواپخش نمیکنن من یکی که زیادی تو بحث داغ میکنم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست