2777
2789

اینم بگم ک کلن باکسی رفت امدندارم خونواده خودمم توهمسن خیابونن ولی اصلننن نمیان فوقش ماهی یباربتونم دوساعت برم😪

مهمون ناخوندم ک چن وق یباریه ساعتی میومد مجبورمیشدم فرشاروبدم قالیشویی 😔

حالاشوهرم ازپ دلخوره ک چن ساله خونوادشو ندیده منم میگم برو خودت ببینشون ولی ایجانیار

من بیماری وسواس دارم و دارم کم کم خودودرمون میکنم ولی واقن نمتونم بزارم بیان یه هفتع بمونن و وسط خوددرمانیم بهمم بریزن🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم وسواس دارم عزیزم ولی رفت و امد نکردن من بخاطر اخلاق بدشونه

اینام اخلاق ندارن خیلیم اذیتم کردنا ولی اگ وسواس نداشتم میرفتم خونه ملمانم میموندم میزاشتم اونابیان چن روزبمونن برن 

خدایا همچین عروسی نه سر راه من قرار بده نه سر راه مامانم چه زمونه ای شده 😭😭

حالا خود شما هم همچین عروس تعریفی نیستی ها. این بنده خدا دشمنی که نداره 'وسواس نداری تا بفهمی چی میگه. حداقل سکوت کن هیچی نگو. 

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

خدایی قضاوت بیخود نکنین اول اینک دست خودم نیس بعدشم چرااونا شوهرمودعوت نمکنن خونه خودشون قبلنا ایل و تیارمیریختن اینجا بااینک می دوستن من حساسم بچه ها و نوه هاشونم ول میکزدن میریدن همه جا ولی ییارم مارودعوت نکردن

ان شاءالله حال و روزت خوب میشه .من دوستم وسواس داشت یه قسمت خونه رو روفرشی انداخته بود مهموناش اونجا مینشستن. دست خودش نبود که منم درک میکردم

حتما حتما خودتون رو درمان کنین...تالذته زندگی رو بچشین...من یه زن داداش دارم وسواس داره ۱۵ ساله ازدواج کرده من یکبار با مامان وبابام و خواهرم رفتیم خونشون .داداشم خیلی دوس داره رفت و آمد کنیم ولی جرات نمیکنه بگه بیاین خونمون چون خانمش ناراحت میشه ودعوا درست میکنه ماهم به دا داشم گفتیم اشکال نداره همینکه بدونیم خوب هستین کافیه...ولی دوس دارم به زن داداشم بگم عزیزه من حالا میتونی باخانواده همسرت قطع رابطه کنی و اجازه ندی کسی خونتون بیاد بعدا که پسرو دخترت موقعه ازدواجشون شد چی...اونموقع چطور میتونی پای دخترو پسرت و خانوا هاشونا از زندگیت ببری....ما درک میکنیم و بخاطره آرامشه داداشمونه رفت وآمد نمیکنیم‌...آیا بعدها عروس و دادمادت هم با این موضوع کنار میان؟

ان شاءالله حال و روزت خوب میشه .من دوستم وسواس داشت یه قسمت خونه رو روفرشی انداخته بود مهموناش اونجا ...

قربونت عزیزم .اخه خونواده شوهرمن بانوه هاشون میریختن اینجایجابندنمیشدن بچع ها اصلا یه وضعیا....

قربونت عزیزم .اخه خونواده شوهرمن بانوه هاشون میریختن اینجایجابندنمیشدن بچع ها اصلا یه وضعیا....

میدونم چی میگی من اطرافم خیلی دیدم. عروس همسایمون حتی مادر خودش نمیرفت تو خونه .بیرون باهاش حرف میزد. ولی خب درمانش هست. ان شاءالله شما از شرش نجات پیدا میکنی بلاخره برای خود شما هم سخته.