2777
2789
عنوان

این عجیبه ک من چن ساله باخونواده شوهرم رفت امد نمیکنم حق دارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 19 پست
حتما حتما خودتون رو درمان کنین...تالذته زندگی رو بچشین...من یه زن داداش دارم وسواس داره ۱۵ ساله ازدو ...

عیزممم حرفاتو قبول دارم منم دوست دارم تنهانباشم رفت امدباشع ولی دس خودم نیس یه نیرویی زورمیگ وشما داداشتکدزک کردیو و یبارفتی خونواده شوهرمن اوایل ازدواج میومدن ده نفری بیس روز بابچه کوچیک شلوق میموندن بااینک میدونستن حساسم .بچه ندارم نتونستم بیار ازترس نجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چی میگی من اطرافم خیلی دیدم. عروس همسایمون حتی مادر خودش نمیرفت تو خونه .بیرون باهاش حرف میزد ...

خب منم میگم حداقل درمان شم بعد بخدا نجاست دیدنی حالم بدترمیش قرص خوردم جواب نداد دارم خوددرمانی میکنم اگ جواب نده میرم شوک الکتریکی ولی ۵ درصد تواین چن روز بهترشدم توشستن دستو و دسشویی

عیزممم حرفاتو قبول دارم منم دوست دارم تنهانباشم رفت امدباشع ولی دس خودم نیس یه نیرویی زورمیگ وشما دا ...

وای نه ما وقتی دیدیم وسواسه دیگه نرفتیم بااینکه فوق العاده خودمون تمیزکار هستیم و بچه کوچیکم نداشتیم اصلا..وقتی برگشتیم فهمیدیم از بالا تاپایینه خونشا آبکشیده ...خیلی ناراحت شدیم.گفتیم مگه ما نجس هستیم داداشم گفت دسته خودش نیس منم تا برسم خونه مستقیم باید برم زیر دوش و لباسامو سرتاپا عوض‌کنم ..روفرشی رویه فرشاش پهن کرده تازه روی رو فرشی ملافه پهن کرده...خدا کمکتون کنه الهی

وای نه ما وقتی دیدیم وسواسه دیگه نرفتیم بااینکه فوق العاده خودمون تمیزکار هستیم و بچه کوچیکم نداشتیم ...

بالا خاستم بنویسم شما درک کردی داداشتو اشتباه تایپی شده نباید .ناراحت بشی ازدسش ادم وسواس خودشوهم کثیف میبینه من اونقدباشوهرم سرچیزاکوچیک دعوا داریم شوهرمن لجه رعایت نمیکنه اونقد.منم هی ابکشی .قربونت عزیزم ایشالا زنداداش شمام خوب شع باداداشت حرف بزن ببرتش دکتر من خودم دکتر رفتم قرص دادجواب نگرفتم بدن بابدن فرق داره