2777
2789
عزیزم شما الان شرایطت خاصه میشه برام دعا کنی دزد طلاهام دادگاه محکوم بشه وقبل از عروسیم طلاهام بدستم ...

اخی الهی چقدر سخت 

انشای الله بحق امام حسین هر چ زودتر همه چی به نفع شما اوکی بشه توکلت بخداباشه گلم.پیدامیشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو کم سن بودیم و توی جو و عطش دوران دوستیمون مونده بودیم من حتی بچم تو عروسیم بود ۱۰ ماهش بود نشست ...

ببخشید ولی کم سنی به نظرم منطقی نیست اصلا

من هبجده سالگی ازدواج کردم الان بیست و هفتم یدونه نه قرص خوردم نه کاندوم نه هیچی همسرم میگه می‌دونم هنوز آمادگی روحی بچه نداری خیلی مواظب 

حداقل الان مواظب باش بارداری بعدی واقعا اعصابت نابود می‌کنه به خودت رحم کن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
میدونید چرا باحوصلس؟چون کلییییی انتظار کشیده منتظر بوده شما همین فرد رو با یکی مقایسه کنید که تو همی ...

در این صورت تمام مادرهای نوجوان و خیلی جوان باید بسیار با حوصله باشند و مشکلی با فرزندپروی نداشته باشند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
واقعا باهاش حرف میزنی واکنش نشون میده؟زیاد اینو شنیدم.کی بغلش میگیری؟

اره انشائ الله قسمت خودت بشه

انشای الله۳۵ روز دیگه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببخشید ولی کم سنی به نظرم منطقی نیست اصلامن هبجده سالگی ازدواج کردم الان بیست و هفتم یدونه نه قرص خو ...

بلخره ادما متفاوتن ما تازه پیشگیری داشتیم من با پیشاب باردار شدم هیچ علمشو نداشتم ک باردار میکنه پریودم نامنظم بود کی فهنیدم حاملم؟ ۴ ماهگی اخراش

حیوان مورد علاقم: اکسم

در این صورت تمام مادرهای نوجوان و خیلی جوان باید بسیار با حوصله باشند و مشکلی با فرزندپروی نداشته با ...

نه قطعا اینجوری نیست 

ولی خب سن تاثیر داره قبول کنید 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
بلخره ادما متفاوتن ما تازه پیشگیری داشتیم من با پیشاب باردار شدم هیچ علمشو نداشتم ک باردار میکنه پری ...

حالا دیگه ازاین به بعد مواظب باش اگه بچه دیگه نمی‌خوای 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره توی خانواده جفتمون بارداری توی نامزدی اوکیه حالا من ی نرحله رفتم بالا ب دنیا اوردم

آخه من زیاد دیدم تو بارداری عروسی گرفتن ولی به دنیا آوردن ندیدم😅

بچه بغل کی بود تو عروسی؟

الان دیگ از ی روش تنها استفاده نمیکنم با توجه ب اینکه فهمیدم ژن دوقلو دارم

ولی قرص نخور

شاید بخاطر اون اعصابت نابودشده

اثرمخرب داره

بگو شوهرت وازکتومی کنه

آخه من زیاد دیدم تو بارداری عروسی گرفتن ولی به دنیا آوردن ندیدم😅بچه بغل کی بود تو عروسی؟

بقل خواهرشوهرم

اره من وسطش پدرشوهرم فوت شد دیگ بعدش عروسی گرفتیم 

حیوان مورد علاقم: اکسم