2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم ب شخصیته اخه مامانم ۱۷ سال اختلاف سنی داره باهام بشدت اروم بود نمیدونم واقعا

آره دیگه بعضی چیزا نسبیه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
19واقعا سن مناسبی برای مادر شدن نیست خب شما در بهترین سنین نتونستید همه تایم اتون به خودتون و همسرتو ...

درسته ما دوس بودیم توی نامزدی باردار شدم و سریع عروسی گرفتیم من از نظر تحصیلی شغلی و تفریحی خیلی همسرم حمایت کرد ولی باز حس میکنم اونطور ک باید ازادی نکردم

حیوان مورد علاقم: اکسم

سنمون که میره بالا حوصلمون هم نمیکشه هرچیزی به وقتش قشنگه ولی وقتی نمیشه دیگه هیچ کاری از دست ادم بر ...

سن و حوصله زیاد مرتبط نیستند. حوصله بیشتر به نوع شخصیت و ارامش درونی بستگی داره. بهترین مادری که می شناسم، چهل سالگی مادر شد بعد از دو بار ivf ناموفق...خیلی با حوصله و مهربون، با اینکه شاغله کلی وقت برای بچه می گذاره. میشینه همراهش بازی می کنه، فوتبال می کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببین تو توی شرایط سختی بودی.‌. زود ازدواج کردی زود بچه دار شدی همزمان درس خوندی والا حق داری بی اعصا ...

دقیقا بعد من اصلا اعصاب بچه تداشتم 

خواهرزا م اول دبیرستان بودم ب دنیا اومد میومد خونمون نهایت یسات بعدش گوشامو میگرفتم یا میرفتم اتاق درو میبستم تا برن

درسته ما دوس بودیم توی نامزدی باردار شدم و سریع عروسی گرفتیم من از نظر تحصیلی شغلی و تفریحی خیلی همس ...

حمایت همسر داشتی ؟؟؟

این حمایت نیست که وقتی بچه هنوز نمی‌خواستید روش پیشگیری مطمعنی اتخاذ نکرد

این حمایت بعدش اگرنمی‌کرد که دیگه به درد هیچی نمیخورد

د.قلوها چی؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
😍😍😍بارداری چه حسی داره؟

سختی خودشو داره اما وقتی تکون میخوره ب حرفای تو واکنش نشون میده خیلی باحاله لحظه شماری میکنی زودتر بغلش کنی

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سن و حوصله زیاد مرتبط نیستند. حوصله بیشتر به نوع شخصیت و ارامش درونی بستگی داره. بهترین مادری که می ...

میدونید چرا باحوصلس؟

چون کلییییی انتظار کشیده منتظر بوده 

شما همین فرد رو با یکی مقایسه کنید که تو همین سن باردار شده 

اصلا قابل قیاس نیست 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
من ۳۳سالم تازه حاملم بیخیال بابا الان دیگه هم سن ازدواج رفته بالا هم سن بچه دارشدن.ایشالا تاسال بعد ...

عزیزم شما الان شرایطت خاصه میشه برام دعا کنی دزد طلاهام دادگاه محکوم بشه وقبل از عروسیم طلاهام بدستم برسن😔

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
سختی خودشو داره اما وقتی تکون میخوره ب حرفای تو واکنش نشون میده خیلی باحاله لحظه شماری میکنی زودتر ب ...

واقعا باهاش حرف میزنی واکنش نشون میده؟

زیاد اینو شنیدم.

کی بغلش میگیری؟

حمایت همسر داشتی ؟؟؟این حمایت نیست که وقتی بچه هنوز نمی‌خواستید روش پیشگیری مطمعنی اتخاذ نکرداین حما ...

هردو کم سن بودیم و توی جو و عطش دوران دوستیمون مونده بودیم من حتی بچم تو عروسیم بود ۱۰ ماهش بود نشسته بود موز میخورد دست میزد

دومی رو خودم خاستم ولی نمیدونم چیشد دوقلو شد