2777
2789

یعنی خانم مسئول امور مالی خونه باشه 

همسر هم پولاشو بده به خانم و مدیریت مالی به عهده خانم باشه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوب منم همینجوری هستم

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
من یه مدت بودم سخت بود برگردوندم بهش

من از نامزدی تا حالا هستم 

چون خیلی بهم اعتماد داره و میدونه چرت و پرت نمیکنم 

وای یه مشکلی که دارم اینه که هر وقت بحث هدیه میشه میگه منکه پولی دستم ندارم برا همین هیچ وقت سوپرایز نمیشم

بله مناز اول زندگیمون

منم از اول نامزدی حتی موقع دوستیمون الان ۱۱ ساله ولی یه مشکلی که هست اینه که من هیچ وقت سوپرایز نمیشم مثلا همسرم یه هدیه خفن بخره میگه پولا رو جنع کن واسه خودت فلان چیزو بخر ولی سوپرایز نمیشم شما چیکار میکنید؟

اره خوب منم همینجوری هستم

منم از اول نامزدی حتی موقع دوستیمون الان ۱۱ ساله ولی یه مشکلی که هست اینه که من هیچ وقت سوپرایز نمیشم مثلا همسرم یه هدیه خفن بخره میگه پولا رو جنع کن واسه خودت فلان چیزو بخر ولی سوپرایز نمیشم شما چیکار میکنید؟

منم از اول نامزدی حتی موقع دوستیمون الان ۱۱ ساله ولی یه مشکلی که هست اینه که من هیچ وقت سوپرایز نمیش ...

شغل همسرم آزاده

همیشه خودش یه پس انداز واسه مواقع تولد و سوپرایز داره که بخاد چیزی بخره

اولا از دوستش قرض میگرفت میخرید بعد بهش پس میداد

دیگه قرارمون این شد خودش یه پس انداز جدا داشته باشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
شغل همسرم آزادههمیشه خودش یه پس انداز واسه مواقع تولد و سوپرایز داره که بخاد چیزی بخرهاولا از دوستش ...

من همسرم شغلش آزاد نیست 

کارتهای حقوقشم کلا دست منه😅

شغل همسرم آزادههمیشه خودش یه پس انداز واسه مواقع تولد و سوپرایز داره که بخاد چیزی بخرهاولا از دوستش ...

اینطوریم خیلی خوبه ولی همسر من همیشه اخر ماه پول کم میاره 😅 مطمئنم اونم خرج میکنه 

من امشب بعد چندسال ک خرج خونه دستم بود کارت رو سپردم دست همسرمواقعا سبک شدم فشارروم بود

من همسرم مشغله کاریش زیاده اصلا نمیتونه فکر کنه به این موضوعات 

برا همین من دستم گرفتم

اینطوریم خیلی خوبه ولی همسر من همیشه اخر ماه پول کم میاره 😅 مطمئنم اونم خرج میکنه

نه شوهرم اینجوری نیست که از پس انداز برداره

اونو ندار حساب میکنه. ...شماهم عادتش بده

نهایت از خودت قرض کنه اگر کم بیاره ولی از پس انداز نه

اون پس انداز رو شوهرم حتی واسه حسابش کارت نگرفته و همراه بانک نداره که وسوسه نشه برداره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من امشب بعد چندسال ک خرج خونه دستم بود کارت رو سپردم دست همسرمواقعا سبک شدم فشارروم بود

ولی کار سختیه مخصوصا اگه وام و اینا داشته باشی