2777
2789
عنوان

با پسرم دعوام شده شوهرمم خونه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 43 پست
اشکال نداره عزیزم درمانده تر از اینم که از حرف ایشون ناراحت بشم اون زمان اگه کسی بود که ما رو کلاس ز ...

عزیزدلم خودتو ناراحت نکن بچتو مجبوربه کاری که دوس نداره نکن این برای آیندش خوب نیس بذار چیزیو که دوس داره دنبال کنه بچهاوقتی انتظار پدرمادرشونو ببینن که همیشه کمالگرا میخوان زندگی نزیسته خودشونو به بچه تحمیل کنن اززندگی ناامیدمیشن و اعتمادبنفسشونو ازدست میدن دوس نداره بگو دیگه نمیخواد بری بذار هرکاری دوس داره دنبالکنه نه بازور

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ن عزیزم منظورم اینه که به کسی که تو زندگیش موفق تو دورو بریاش بگه با بچش حرف بزنه. ملت همیشه طلبکار ...

پدرش دیپلمه هست 

و تو کل فامیل از همه وضعش بهتره 

فقط از طریق تلاش و پشتکار 

اما بچه هام به پدرشون نرفتن

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما استاد مون یکی از مهندس های سالخورده شیراز که بافت قدیمی شیراز مدیونش 70 سالش ولی در حالی که پسرش ...

اون هم دلایلی داره شاید اونقدر غرق جایگاه و مقام و کار و ... بوده که از محبت فرزند غافل شده 

ببینید وقتی چیزی میگن خوب گوش کنید تا پاسختونو دریافت کنید .

ایشون مشکلشو گفته و من در جواب گفتم این مشکل توسط یه فرد تحصیل کرده موفق از خانواده یا آشنا تاثیر گذار .

ولی دلیل بر این نیس که همه با تحصیلات عالی باشن  و همیشه استثناها وجود دارن

پسر منم ۱۰ سالشه درسخون انچنانی هم نیست کلاس زبانش هم تفریحی داره میره چون واقعاااا تو سن جدی گرفتن نیست و طبیعیه!!!

تحت هر شرایطی باید بدونه که دوسش داری و قبولش داری مگرنه تو دوران بلوغ فقط به دوستاش اعتماد میکنه و هیچی رو به شما نمیگه که با وجود این همهههه اتفاقای وحشتناک از اعتیاد بگیر تا بالا برای پسر بچه‌ی در حال بلوغ یعنی وحشتناک… ( الهی که دور باشه از همههههه). شما هم سر هر چیزی مهر مادرانت رو نگیر ازش اصلا و بدون اکثر بچه ها همینطورن به اقتضای سنش کم کم آگاهش کن با راه درست 

با زور و برنامه چسبوندن به دیوار کارپیش نمیره ،از سنین کم باید ضرورت تحصیل کردن رو در بجه ایجاد کنیم ...

به خدا که همه ی این کار ها رو میکنم 

پسر بزرگم میگه بیشتر به چاه کندن و کارگری علاقه دارم تا درس 

پدرش دیپلمه هست و تو کل فامیل از همه وضعش بهتره فقط از طریق تلاش و پشتکار اما بچه هام به پدرشون نرفت ...

خب گلم خاهری برادری دایی عمو عمه کسی که تو مهمونیا میبیننشون و باهاشون ارتباط بهتری دارن بهتره غیر مستقیم ازش در مورد کارایی که میکنه و هدفایی که داره بپرسه. ببینید اصلن تو ذهن خودش برای آیندش چی میگذره و برنامش چیه. شاید اصلن هدفش چیز دیگس و علاقه مندیش چیز دیگس. 

در ضمن در صورتی که تو رفاه زیادی باشه بی هدف و بی انگیزگی به سراغش ممکن بیاد. 

خب گلم خاهری برادری دایی عمو عمه کسی که تو مهمونیا میبیننشون و باهاشون ارتباط بهتری دارن بهتره غیر م ...

نه تو رفاه متوسط هستش

پسر بزرگم میگه هدفم یه زندگی بخور نمیر هست 

مگه چقد میخوایم عمر کنیم که بیست سالش رو بخوایم درس  بخونیم و همش پول جمع کنیم

۱۱ سال

دوسال دیگه ممکنه بدتر از این رو هم بهتون بگه .

هرچیزی رو که روابطتون رو  به هم می زنه رها کنید .

سالها بعد که حسابی روتون به هم باز شد حسرت می خورید که هیچ چی ارزش این رو نداشت .مطمئن باشید مسیر موفقیت این نیست .

وقتی اومد سمتت باید بغلش میکردی از خودت زده اش نکن . درس جای خودش محبت جای خودش . ارزشش رو در موفقیت ...

بغل نکردنش به خاطر درس نبود به خدا 

خیلی دروغ میگه و خیلی گستاخی 

بهم بی احترامی میکنه و مغروره جوابمو میده و همه چیز رو تقصیر  من و پدرش میندازه و پدر و مادر های دیگه رو تو سرمون میزنه

دوسال دیگه ممکنه بدتر از این رو هم بهتون بگه . هرچیزی رو که روابطتون رو به هم می زنه رها کنید .ساله ...

درسته گلم 

به خدا که همه ی این کار ها رو میکنم پسر بزرگم میگه بیشتر به چاه کندن و کارگری علاقه دارم تا درس

شاید هنوز چاه نکنده که این حرفو میزنه ،یه بار توحیاط خونم ب پسرم گقتم بیا دوتا موزاییکو دربیاریم جاش درخت بکاریم کمکم میکنی؟ ذوق کردچکشو قلم رو دادم دستش هرچی میزد نمیتونست کنار موزاییکو سوراخ کنه چن دیقه محکم ضربه میزد ولی نمیشد کمکش کردم موزاییکو شکستم هردومون عرق میریختیم همون لحظه ک دیگه نا نداشت گفتم یه کسایی هستن که همیشه مجبورن ازین کارا کنن تا بتونن غذا ولباس تهیه کنن ،گفت خیلی سخته مامان هرروز ،گفتم آره سخته ولی مجبورن ،چون دیگه نمیتونن برگردن به بچگی و درس بخونن وآینده خوبی واسه خودشون بسازن ،کساییکه بجگی خودشونو با خوب درس خوندن گذروندن دیگه بزرگ شدن مجبور نیستن ازی کارا کنن ،پسرم چون دستاش تاول زدن با تمام وجود فهمید چی دارم میگم بهش ،

نه تو رفاه متوسط هستشپسر بزرگم میگه هدفم یه زندگی بخور نمیر هست مگه چقد میخوایم عمر کنیم که بیست سال ...

خب با طرز تفکرش آشنا شدید ،خیلی خوبه،از مدرسه و معلما بخاید با بچه ها صحبت کنن در مورد معنای زندگی و مثال هایی بزن از افراد موفق خانواده. بگو تویی که به من میگی من چیزی نشدم دوست داری فردا بچت به خودت بگه؟خلاصه که تفکرش اول باید تغیر کنه که این اتفاقا توسط شما نمیشه که بشه ولی تلاشتونو کنید 

دوست خوب داشته باشه و تلاشگر 

دوست وآشنا خوب و موفق  صحبت کنن باهاشون 

حرفای معلم خوبشون

نه تو رفاه متوسط هستشپسر بزرگم میگه هدفم یه زندگی بخور نمیر هست مگه چقد میخوایم عمر کنیم که بیست سال ...

در ضمن  بنظرم مسئولیت به عهده بگیره  تا ببینید استعدادش چیه،شاید تواناییش در چیز دیگه ای هست و هنوز نتونسته کشف کنید. (از ماهی نمیشه توقع بالا رفتن از درختو داشت)

کلاس ورزش

دوست خوب 

فعالیت های فرهنگی 

و اینکه سر ب سرش نزارید زیاد.چون بچه ها تو این سن عصبین و زود رنج و پرخاشگر. مهربان باشید و منعطف و براشون ارزش قائل باشید. براش دعا کنید همیشه و از خدا بخاید مسیر زندگیش خوب پیش بره و موفق باشه

عزیزم من تحصیل کرده نیستم ولی برای پسرم برنامه نوشتم زدم به دیوار که روزی ۱۵ دقیقه زبان بخونه و تیک ...

شما علاوه بر یه مادر خوب بودن یه فرد آگاه و هدفمند هم هستید و اینا از تحصیلات بالا داشتن هم ارزشمندتره 😊 ان شاءالله موفق باشید

ناراحتیتون قابل درکه به خودتون نگیرید سن نوجوونی بچه ها گستاخ و سر به هوا میشن