2777
2789
عنوان

چرا اینجوری برخورد کرد نامزد سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 114 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یجور رفتار کردی که انگار اعتماد بنفس رویارویی باهاشو نداری

نه گلم خودش فهمید نمیخوام رو در رو بشم باهاش نه به خاطر عدم اعتماد به نفس به خاطر اینکه تمایل ندارم خاکستر یه عشق قدیمی دوباره شعله ور بشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اون به عنوان سخران حق اینو داشته و خیلی عادی بوده رفتارشاما شما مسخره رفتار کردی

اول سخنرانی نه میزاشت چند کلمه حرف میزد بعد اول بسم الله با حالت عصبی بیان کرد خیلی ضایع بود همه برگشتن به من نگاه کردن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

شایدازشماکینه داره

هم کینه هم میخواد بگه با من ازدواج نکردی من ادم موفقی شدم دلت بسوزه اخه من خیلی بدبختی کشیدم تو زندگیم خیلییییی

منم عشق سابق دارمنمیخوام تو این دنیا باهاش رو به رو شم دستو پامو گم میکنم من شما رو درک میکنم کار در ...

آفرین خصوصا که من متاهلم و همسر خوبی دارم میترسم از درگیر شدن دوباره

هم کینه هم میخواد بگه با من ازدواج نکردی من ادم موفقی شدم دلت بسوزه اخه من خیلی بدبختی کشیدم تو زندگ ...

عشق سابق من(شوهر سابقم

روزبه روز تو مجازی پیشرفتش رو میکنه تو چشم آدم 

میخواد من بسوزم 

آفرین خصوصا که من متاهلم و همسر خوبی دارم میترسم از درگیر شدن دوباره

بهترین کار رو میکنین

اتفاقا برعکس من همسر بدی نصیبم شد دارم از ایشونم جدا میشم 

به گوش همسر سابقم رسیده و مدام پستایی که به حالت دنیا دار مکافات هیت رو میذاره 

نمیدونم دارم تقاص کدوم گناه رو پس میدم که اینجوری خوشحاله 

شماهم سعی کن زندگیت با همسر فعلیت هر روز بهتر از دیروز باشه 

عشق سابق من(شوهر سابقمروزبه روز تو مجازی پیشرفتش رو میکنه تو چشم آدم میخواد من بسوزم

منم همین حسو دارم روز نیست خبر نزارن ازش پیجای شهرمون کلا اینستا خیلی کم میرم همش خبر از اونه اون آدم موفقی شده و شاید میخواد پز موفقیتشو بده نمیدونم شایدم ی جور حسادته افتاده به جونم