2777
2789
عنوان

دوست مجردم که خیلی خاصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 87 پست

اوایل ک ازدواج کرده بودم مادر همسرم منو با عروس خواهرش مقایسه میکرد من ۲۸ سالم بود عروس شدم اون ۱۵ سال هردو تو یک سال عروس شدیم 

همش میگفت تو این همه درس خوندی ارشد گرفتی رفتی سر کار دیر شد ازدواج کردی زنی زرنگه ک زود ازدواج کنه و در کنارش درس بخونه مثلا عروس خواهرم ک مدرسه هم میره ! در نهایت اون خانم همون سال رفت مدرسه بعدش هم کاشف ب عمل اومد شوهرش براش ی دیپلم خریده خوشحال باشه !! مقایسه اصلا کار خوبی نیس هرکسی ی مسیری داره

مینیمال 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخي چقدر مشكلش بزرگه مجبوره عكس تكي بزاره ولي شماها عكس بچتونو ميزاريننن!!!!!! عزيزم از دريچه ديد خودت به زندگي اون نگاه نكن اينجوري ك معلومه دوستت چشم اندازه زندگيش بلندتر از شماهاست نه اينكه توليد مثل نكردنو ب شكل يك مشكل براي خودش ببينه! عجب مردماني هستيم اتفاقا تك بعدي شما هستي كه زندگي رو فقط تو خورو خواب و خشم و شهوت ديدي اگر كسي ب جز اين زندگي رو ببينه براتون عجيبه تقصيرم ندارين سيستمي بار اومدين!

انتخاب نیست چون همه ازدواجو دوست دارن ولی حتما مورد خوب براش نیمده

بخدا که اینطور نیس من ی دوستی دارم همه چیز تمام خودم در جریان خواستگارای خفنش هستم ولی قبول نمیکنه چون معتقده آدم زندگی مشترک و مسئولیت هاش نیست . همه ازدواجو دوست ندارن

مینیمال 
اره دقیقا گلم

امیدوارم خدا اینقدر بهت بده ک به بقیه حتی فکرم نکنی زندکیتو کن کاری به بقیه نداشته باش اخرش بشی 90ساله بگی بهترین دوران زندکیو با حسادت گذروندم دقت کردم تاپیک هات خیلی راجب این خانوم هست یکم ازش دوری کن نبینیش انفالوش کن

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

دختر پولدارا اکثرا پارتنر دارن

تنها نیستن

منم دوستای پولدارم همشون دوس پسرای فاب و خفن دارن ولی دور و بریا فک میکنن تنهان.حتی به همه دوستاشونم نمیگن.

وضع خوبا که تنها نمیمونن،چون کلی پسر اکازیون دور و برشونه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چقد از امثال شما بدم میاد

دقیقا. یکی از دوستای من زود ازدواج کرد و موقعی ک خونه باباش بود بگو ذره ای خرجش میکردن یه لباس درس حسابی نداشت تو سرما با سویی شرت میومد مدرسه درصورتی ک پولم داشتنا و خواستن زود ردش کنن شوهرش دادن ک خرجشو ندن الان حالا هرماه طلا میخره