2777
2789

دهم تجربی ام نمونه قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیر انتفاعی  که خیلی سخت میگیرن 

درس میخونم ها ولی نمره هام زیاد بالا نیست 

من هفتم و هشتم و نهم معدلم ۲۰ بود 

اما الان یه مشکل خیلییی بزرگ دارم (امضام) لطفت در موردش نپرسید 

و به خاطر همین من تمرکزم خیلییی اومده پایین و همش با استرس درس میخونم و سرجلسه آزمون همرو بلدما ولی آنقدر استرس میگیرم و تمرکزم میاد پایین که همش بی دقتی میکنم  

مثلا امتحلن های میان ترمو شیمی شدم ۱۳/۵ چون ۱۰ تا سوال ۲ نمره ای داده بود و معلممون مدرس کنکور و تیزهوشانه و خیل سخت گیره و اگه راه حل هم بنویسی ولی مثلا جواب آخر اشتباه در بیاد کلا کل نمره رو نمیده به خاطر همین من انقدر شیمیم پایین شد والا میتونستم راحت ۱۹ یا ۲۰ بگیرم 

زیست هم شدم ۱۶/۵ اصلا روش خوندن زیستت بلد نیستم 

معلم زیستمونم رتبه ۴۰ کنکور بوده و یه مقاله جهانی داره و کلا خیلیی سخت گیره. 

ریاضی با اینکه فکر میکردم ۱۹/۵ یا ۲۰ میشم ولی شدم ۱۷/۵ 

فیزیک هم شدم ۱۹/۵ معلم فیزیکمون استاد دانشگاه و دکترای فیزیک داره و رتبه دکتراش ۸ بوده و تو یکی از تاپ ترین دانشگاه های پزشکی درس میده و یه مقاله جهانی داره و این جزوه ای که ما میخونیم خورش ۶ سال وقت گذاشته نوشته و تست های قلم چی و سوال های کنکور سال های مختلف و گاج و خیلی سبز و ... رو توش داره 

و اینم باز خیلی سخت گیره 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

جمعه ها باید آزمون قلم چی بدیم 

بعد کلاس زبان هم میرم جمعه ها روزی ۵ ساعت 

خیلی فشار رومه خسته شدم اصلا خواب ندارم

و چون من معدم مشکل شدید داره و تپش قلب نفس تنگی دارم های شدید دارم 

و اصلا نمیتونم بشینم نمیتونم راه برم 

و نمیتونم چیزی بخورم تو دوهفته ۱۰ کیلو وزن کم کردم 

حتی بیمارستان هم بستری بودم ولی فایده نداره 

خیلی خستم 

الان این نمراتم تو دی ماه تاثیر داره ولی من گند زدم همش دارم خودخوری میکنم😟🥺😭😭

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

کاش میرفتی نمونه دولتی

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش تاب داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش میرفتی نمونه دولتی

چرا؟

چرا؟

چون هم مدرسه خوبیه و هم معلماش انقدر سطح بالا نیستن تا زیادی از آدم کار بکشن ولی خوب درس میدن و اگه خودت تست و اینا کار میکردی میتونستی موفق باشی استرس کنار معلمای عالی و مدرسه عالی هیچ فایده نداره که 

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش تاب داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶