2777
2789

● همسایه ماشینش رو خط و خش انداخته بود ●

(( یه ویدیویی توی سوشیال مدیا یوتیوب وایرال و به اشتراک گذاشته میشد که اقاعه ماشینش رو جدید خریده بود همسایه یی که تو همین ساختمان و آپارتمان اینا بود و آشناشون هم بود از عقده ک کینه توزی اومده بود بیشتر بدنه ی ماشین اون اقاعه رو با کلید و سوییچ خطوط و خشی انداخته بود و اقاعه این ویدئو رو گرفته بود مرد گنده بغض گلوش رو گرفته بود کم مونده بود گریه کنه منظورم اینه یه همچین همسایه هایی عقده ای و نفرت انگيزي هم وجود دارن که وقتی با کلی آمال و آرزو و زحمتکشی و پول پس انداز کردن ماشین میخری میزاری درب منزلت یا توی پارکینگ ساختمان و آپارتمان از پدر کشتگی که از قبل بدون دلیل دارن میان اینطور عقده گشایی و حرکات بچه مهدکودکی نشون میدن •••))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

یک هفته بعد از خرید ماشین شاسی بلندمون  روی درس سمت شاگرد چنتا خط عمیق جانانه کشیده شد  که انگار روی قلب من ای خط هارو کشیدن و تنها جایی هم که باهاش رفته بودیم گاراژ فامیل برای نصب گاردها

یک هفته بعد از خرید ماشین شاسی بلندمون روی درس سمت شاگرد چنتا خط عمیق جانانه کشیده شد که انگار روی ...

خدا لعنتشوووون کنه اینایی که عقده ای هستن رو ...متاسفممم بخاطر یاداوریش دوست عزیزممم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماله چند وقت پیشه ولی هنوز که یادم میاد قلبم فشرده میشه

بله درسته مگه میشه آدم ناراحت نشه دوست عزیزم مگه کم چیزی هست ولی خدا جوابشونو و تقاصشونو میده بالاخره قلبهایی که میشکنن اینطور تاوان داره باور کنین جدی میگم ...