2777
2789

چن ماهه اصلا حالم خوب نیس سر هرچیز کوچیکی گریه میکنم حالم بد میشه ...بدنم میلرزه ...

اعصابم ب شدت ضعیف شده کسی یه چیز کوچیک میگه پاچشو میگیرم 

خلاصه ک خوب نیستم 

از وضعیت درسیم خیلی ناراضیم ...خاب ندارم ...خاب نمیزاره درس بخونم ..درس نمیزاره بخابم ..هیچ گوهی نمیخورم تا شب کسل میشینم تو اتاق سرم تو گوشیه 

از رفتارای خانوادم بدم میاد .... همش بیخ گوشم میگن تو هیچی نمیشی هیچی قبول نمیشی کارنامت بیاد اینبار گوشیتو میگیرم اگ کم باشه نمره هات ...فلان دختر ببین چطور خوند قبول میشه  با خوب درس خوندنش دهن تورو گوه کرده

تو مدرسه با رفیقام همش تو جنگ و جدلم 

از وضعیت رابطه ای که داشتم و بهش فکر میکنم ..احساس میکنم کسی نیس ک براش مهم باشم برم اینارو بهش بگم بهم یه راهی نشون بده 

بعضی روزا میام شکرگزاری میکنم و سعی میکنم حالمو خوب کنم ولی باز یه اتفاقی میفته ک نمیتووووونممممم خوب باشم  .......همش با خدا حرف میزنم گریه میکنم ...حس میکنم کلا یادش رفته بنده ی ب اسم و شکل من خلق کرده چون هرچقد زجه میزنم  حس میکنم ب دیوار بگم حرفامو  بهتره ....من اصا صبر نداره اگ قراره زندگیم انقد ریدمان باشه از خدا میخام الانک میرم مث هرشب با گریه بخابم فردا بیدار نشم ...اگه قراره زندگیم درست شه زوددرست شه نمیتونم صبر کنم 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینم داغونم😞😞

الان چشمام از پس گریه کردم رگاش زده بیرون 

از ساعت 6 بیدارم خابم میاد شدیدددد ..درس نخوندم 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
ای وای منم همینطورم. گریم میگیره از این وضعیتم!

یسوال 

بنظرت قرار نیس درست بشه وضعیتمون /؟

سعی کن درستو بخونی یه کسی برخودت بشی مستقل شی

نمیتونم نمیکشم 

دختر خوب ذهنت متمرکز کن،راحت درست بخون،ب حرفه بقیه گوش ندهدلت بسپر بخدا ،صلوات بفرس،امیدت از دست نده ...

مشکل اینه نمیتونم کشش ندارم اونهمه  درس بخونم 

خابم میاد همیشه 

اتاق نشین،برو کتابخونه،پارکی فضای سبزی قدم بزن،حالت ک بهتر شد درست بخونبخاطر حرف بقیه روحیت از دست ن ...

روابط داعونمو چیکااار کنممم 

منه اوووسکول نمیتونم یه ماه تو رابطه نباشم 

هر کی میاد گوه میزنه تو زندگیم میره 

یسوال بنظرت قرار نیس درست بشه وضعیتمون /؟

من خیلی گریه و دعا کردم نمیدونم چی میشه. دوست خیلی صمیمی هم ندارم باهاش حرف بزنم.همش باید نقش بازی کنم که خیلی حالم خوبه و مشکلی ندارم اما بریدم! نمیدونم برم پیش روانشناس یا نه