2777
2789

هرگز

ولی یکی بخورم حتما دو تا میزنم و جدا میشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رابطه ی قبلیم خیلی دوستم داشت شدید 

خیلی روم حساس بود 

و عشقمون دو طرفه بود...منتها کتکم میزد اکثر وقتا بدنم کبود بود 

چون زبون درازی میکردم یا حرصشو در میاوردم 

ولی چون خیلی دوستش داشتم و عاشقش بودم ازش جدا نمی‌شدم 

ولی همسرم الان از گل نازک تر بهم نمیگه ازدواجمون سنتی بوده و عاشقش نیستم دوستش دارم و دلبسته ش هستم ولی اون عشق رو باهاش تجربه نکردم و بخاطر همین اگر کوچیک ترین اخمی بهم بکنه یا بزنه من سریع ازش سرد میشم

پرخاشگر ؟ 

اگه این همه صفات مثبت داره ولی پرخاشگر باشه سعی میکنم کمکش کنم خودشو درمان کنه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

از اون جایی که من خیلی حساسم مثلا رفیق باشه نه نمیتونم رفیقم به شوخی عادت زدن داره من مرتب میگم نزن بدم میاد 

ولی اگه کسی باشه که دوسش داشته باشم خودم و بدونم واقعا همچین آدمی نیست چرا میتونم بابام هزار بار هم بزنم شاید کنار بیام ولی خیلی گریه میکنم سر حرفاش و ناراحتم 

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701