2777
2789
خب؟

هفته پیش هم دوباره شروع کرد به غر زدن ...

اصلا یه کار کوچیکو بزرگ میکنه ....دوتا ظرف تو سینک باشه میگه وااااااای کل اشپز خونه ریختست .....

هر کس یه ظرفیتی داره درسته ...ولی خیلی گنده میکنهههههه همه چیزو 

اخه خودشون اصرار کردن ...اصلن با دومادم مشکلی ندارم ....اون اتفاقا از خداشهههه ....همیشه میگه تورو ا ...

خوب قبلا که کمک میکردی مشکلی نبود اما الان سختشه ناراحت نشو ، دیگه نرو بگو فعلا درس دارم 

باشه ؛ حق با تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا... خواهرت دقیقا چیا گفت ؟ تو چی جواب دادی ؟

چند بار به من گفت لباساتو بردار از رو مبل ...

اخه من انقدر خسته بودم لباسامو در اوردم نشستم رو مبل ..بعد که پاشدم گفت بردار ...منم با لحن تند گفتم باشععع چند دفعه میگی ...انگا ر فقط منتظر بود من همینو بگم تا شروع کنه یکسره ....

من جدی نگرفتم وسط حرفا گفتم گوشیم خراب شده امروز ...دیدم گفت فدای سرم به من چهههه و کلی بدو بیراه ...

منم از خونه شون ساعت ۸ شب زدم بیرون رفتم خونه مامانم اینا 😭😭

خوب قبلا که کمک میکردی مشکلی نبود اما الان سختشه ناراحت نشو ، دیگه نرو بگو فعلا درس دارم

اخه من بخاطر درس میرفتم 🥺اومدم از خونشون همه چیز داره بهم میخوره ..

میز کتابخونه رو که تحویل بدم دیگه خالی نمیشه😭😭😭

مقصر شمایی واقعا خیلی مزاحمشون شدی

🥺🥺

اخه والا تو اطرافیان ما اینقدر ایراد گیر نیستن تو این مسائل

مثلن دختر عموم چند سال با خواهرش زندگی کرد 

دو تا از پسر خاله هام چند سال با دوتا از خواهراشون زندگی کردن 😭😭😭

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_2 میشه این تاپیک رو بترکونید

سلام.برای حذف تاپیک امضای من رو بخونید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
🥺🥺اخه والا تو اطرافیان ما اینقدر ایراد گیر نیستن تو این مسائلمثلن دختر عموم چند سال با خواهرش زندگ ...

نمیدونم گلم تو خانواده ما رسم نیست من خونه مامان بابام که میرم راهم دوره نهایتا یه هفته میمونم اونم  سه چهار روزش رو میرم مهمونی اونجا نیستم

نمیدونم گلم تو خانواده ما رسم نیست من خونه مامان بابام که میرم راهم دوره نهایتا یه هفته میمونم اونم ...

نه ما اینجوری نیستیم 

دختر خاله هام ۳ ماه تابستون خونه مامانشونن 

خواهرم اگه من خونشون نباشم تقریبا هر هفته ۳ ۴ روز خونه مامانم میموند