2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش رفته

151 بازدید | 18 پست

شوهرم رفته با مادرش فرش خریده 

مادر شوهرم کلا از بچگیش قالی بافی میکرده و بلده و بیمه هم هستش تاززگیا یدونه فرش بافته بود برا خونش و بعد هم داده بودپرداخت 

ماهم که خونمون دوتا ۶متری فرش دستبافت داره ولی یدونه لازم بود بازم ماهم ۲ ماه بود که دنبال فرش میگشتیم 

حالا یه روز که زنگ زدن به اینا که فرشتون حاضره بیاید ببرید شوهرمم اونجا بوده گفته منم یدونه فرش تو دیوار دیدم همونجا هست شما که میریذ منم برم ببینم اینا هم با مادر شوهر و پدر شوهرمو ورفتن دیدن پسند کردن خریدن اینم بگم طرحش عین فرش خودمع 

شوهرم هم امروز که رفته بود خونه مادر شوهرم فاصلمون کمه چند بار زنگ زدم جواب نداد بعد خودش زنگ گفت فرش مامانم اینا رو گرفتیم واس تو هم خریدیم بعد عکسشو برام فرستاد منم بهش گفتم تو منو خر فرض میکنی بچه ننه ای 

گفتم تو بچه ننه ای هنوز بزرگ نشدی مییری با مامانت فرش میخری گفتم مادرت مثل شیطانه تو زندگیمون دعوا میندازه 

گفتم مرده شور تو و خانوادتد ببرن که با مامان فضولت هر غلطی میکنی

خیلییییییی ناراحت شدم خیلی

مادر شوهرم خیلی سعی داره همه چیزو بدونه تو. زندگیمون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب آدمی هستی شما

وقتی مثل فرش خودته دیگه این همه توهین ودعوا نداره 

باید نظر شما رو میخواست ولی وقتی طرح یکیه میگفتی باید نظر منو میپرسیدی، دیگه نیازی به این همه توهین و فحاشی نبود 

کسی با فتنه گری وفحاشی جایی رو فتح نکرده، میخوای زندگی کنی تغییر رویه بدی 

عجب آدمی هستی شماوقتی مثل فرش خودته دیگه این همه توهین ودعوا نداره باید نظر شما رو میخواست ولی وقتی ...

میگه با نیسان رفتیم دیگه جا نبود تو رم ببرم منم میگم چرا واس مامانت جا بود واس من نبود

میگه با نیسان رفتیم دیگه جا نبود تو رم ببرم منم میگم چرا واس مامانت جا بود واس من نبود

ببخشید ولی بهانه ونوع بیان ناراحتتون خیلی خیلی بچگانست، همسرت ازت دلسرد میشه اینطور 

اینکه بدون مشورت خرید کرده حق داری ناراحت شی 

ولی با این توهین ها فقط خودت رو مقصر میکنی