2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتونستم فراموشش کنم هی میاد نمیدونم چیکار کنم خیلی دوسش دارم دیگه هجکی به چشمم نمیاد ولی اون آدم نیس جز توهین و بی احترامی هیچی بلد نیست نداشتنش بهتره ولی اینور میمیرم 

عشق ادمو احمق میکنه🖤

اره نامزدم اشتباه بود یعنی خودش خوبه ولی خانواده ش هیچ جوره نمیذاره خوش باشیم الان این لحظه واقعا خسته م بزرگترین اشتباهمه کاش قبولش نمیکردم هرچی میبینم عشق اونقدرا هم نمی ارزه به خاطرش این همه سختی بکشی 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
آره روزی صدبار میگفتم این عوضیهجلوی چشمم چندتا کار رذیلانه دیدم ازشهب اونارو تو مغزم مرور کردماز چشم ...

چه خوب 

من هر کار میکنم همش تو ذهنمه

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️

بله فراموشش نکردم

ما از یه خانواده فقیر و بی فرهنگ که حتی حرف زدن عامیانه و آداب معاشرت بلد نبودیم 

اونا یه خانواده مرفه و کاملا با ادب و متشخص 

دو سال به قصد آشنایی در ارتباط بودیم همه حسادت میکردم به من کل اقوام داشتن از حسودی میترکیدن آخرش پسره دید واقعا با من نمیتونه پا پس کشید 

خیلی دلم براش تنگه شش ساله ندیدمش صورتش عین قرص ماه بود😔

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
ارهدیدم لول و سطحش چقدررر پایین بوده و خودمو نجات دادمدختر وابسته ای نیستم راحت همه رو میتونم ترک کن ...

خیلی خصوصیت خوبیه اینکه راحت بتونی ترک کنی

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️

اره

اتفاقا امروز داشتم با خواهرم راجع بهش حرف میزدم

آدم بدی نبود، ولی مناسب من نبود‌. پیشش خودمو کم میدیدم، اعتماد به نفس نداشتم، اونو خیلی خیلی سرتر میدونستم و برای اینکه ناراحت نشه با هیچی مخالفت نمیکردم. اصلا خودم نبودم. ولی خیلی بهش علاقه داشتم. خیلی تلاش کردم خودمو بکشم بالا ولی خب بازم در مقابلش ضعف داشتم. همیشه تو استرس از دست دادنش بودم.

گذشت، سخت گذشت تا با واقعیت کنار اومدم

در نهایت با کسی ازدواج کردم که عاقلانه دوسش دارم، کنارش ارومم، خود خودمم، اعتماد به نفس و عزت نفس دارم، میتونم با خیال راحت اظهارنظر کنم و ارامش دارم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄