2777
2789
عنوان

پسرا واقعا دلشون تنگ نمیشه🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرا به راحتی میتونن احساساتشون رو کنار بزارنمثل ما دخترا نیستن که حتی به یادشونم وفادار بمونیم و با ...

این حتی توی خوابم یاد من میفتادد

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
من خودم کات کردم..

سر چی؟

مال من دوماه و نیمه سر اینک خیلی وابسته ش بودم و گیر میدادم با کلی تحقیر و توهین رفت

انقد اصرار کردم بیادش تا همین نوزده روز پیش

آب پاکی ریخت رو دستم ک محاله بیام و تورو از زندگیم حذفت کردم

از همه جام بلاکم کرد… دوستام میگن اک اصرار نمیکردی الان داشتیش

نوزده روزه دیگ هیچ اصراری نکردم

ولی خب امشب تولدشه و جیگرم آتیش گرفته چون من پارسال براش تولد کرفتم

انقد شاده انقد پیشرفت میکنه ماشین گرفته گوشیشو عوض کرده  هر روز خرید میره 

پس اون همه خاطرا چی

واسه من ۵۰ روز بعد از جداییه ک رابطه ۴.۵ ساله رفت تو رابطه

پس نه دلشون تنگ نمیشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

سر چی؟مال من دوماه و نیمه سر اینک خیلی وابسته ش بودم و گیر میدادم با کلی تحقیر و توهین رفتانقد اصرار ...

دوستات راست میگن پسرا خیلی عجیبن هرچقد بیشتر بری سمتشون ازت دورتر میشن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

دوستات راست میگن پسرا خیلی عجیبن هرچقد بیشتر بری سمتشون ازت دورتر میشن

دیگ ولش کردم امشبم تولدشه دیگ بش نمیخوام هیچی بگم 

ولی خیلی نامرد بود من نوزده روزه دیگ نیستم ولی اون عین خیالشم نیست عجیب شاده

ما داشتیم کات میکردم به اصرار خودش چون از لحاظ مالی و فرهنگی خیلی تفاوت داشتیم و نمی‌توانستیم باهم ازدواج کنیم اما خیییلی همدیگه رو دوست داشتیم آخرین تماسی که داشتیم زد زیر گریه و از ته دل هق هق کرد💔😔

خونمون هم تو یه کوچه بود تا دوماه اصلا پیداش نبود مطمعنم شک ندارم اگر حالش بدتر از من نبوده بهتر از منم نبود😔

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

ی چیزیو بهت بگم کسایی ک حتی معمولی با جنس مخالف به تعداد بیشتر از ی نفر حرف بزنن هیچوقت از نظر احساسی دلشون گیر نمیشه واسه همین هیچوقت دل نمیبندن و به ازدواجم ختم نمیشه من ی مدت چنتا دوست اراک و مشهد و تهران داشتم خدا شاهده از هیشکدومشون بیشتر از ی حد مشخص خوشم نمیومد بعد همشم مینالیدم چرا کسی نیست برم تو رابطه و تنهام و ازین حرفا هیشکی ب دلم نمینشست با اینکه طرف مشهد بود بشدت از من خوشش اومده بود ولی من قلبم گیر نبود و رد کردم...ولی الان با یکی حرف نیزنم و واقعا قلبم درگیره چند روز پیش ظاهرا کات کردیم حس میکنم دلتنگی من بیشتر بود حس میکنم اون گاهی دخترا میرن دایرکتش بهش پیشنهاد میدن و ارتباطش قبلن خیلی زیاد بوده البته با تعیین مرزه روابطش...هرچیم میگم میگه فارسا همینن 

ما داشتیم کات میکردم به اصرار خودش چون از لحاظ مالی و فرهنگی خیلی تفاوت داشتیم و نمی‌توانستیم باهم ا ...

یه بنده خدایی تعریف میکرد ک  دوسدختر دوستشون به طرف زنگ زد طرف همونجا الکی زد زیر گریه ک منم دلم تنگه و منم ناراحتم ازین جدایی و مجبوریم و ازین حرفا بعد ک دختره گوشیو قط کرده طرف گفته ای بابا این ول کنمون نیست...مردا موجودات عجیبین و غیرقابل باور.چون مردی بخواد قطعاااا هرکاری میکنه

سر چی؟مال من دوماه و نیمه سر اینک خیلی وابسته ش بودم و گیر میدادم با کلی تحقیر و توهین رفتانقد اصرار ...

مردا رو نمیشناسی انگار...من چند روز پیش به طرفم گفتم قلبمو باختم بهت متاسفانه الان مث اینه که حکمم اعداممو دادم دستت انگار چک سفید دادم دستت درین حد خطرناک...و خیلیییی دوس دارم کم و کمترش کنم از خدا میخوام محبتشو تو قلبم از بین ببره چون واقعا اونی که قلبشو باخته میبازه 

مطمئن باش هرکی ازینکارا بکنه خدا ی روزی میزنتش زمین محاله قسر در بره

مردا رو نمیشناسی انگار...من چند روز پیش به طرفم گفتم قلبمو باختم بهت متاسفانه الان مث اینه که حکمم ا ...

من دیک باختم

اونقد دوسش داشتم 

ولی اینا برمیگردن پیش کسی ک دوسشون داشت ی روز برمیگردن

ولی دیک نباید بشون فضا داد

یه بنده خدایی تعریف میکرد ک دوسدختر دوستشون به طرف زنگ زد طرف همونجا الکی زد زیر گریه ک منم دلم تنگ ...

ولی من به احساسات اون پسر ذره ای شک نداشتم

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩