2777
2789
عنوان

فردا مهمون دارم هیچ کار نکردم بیاییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 33 پست

یه هفته ست میگم تو حیاطو جارو بزنم باغچه رو تروتمیزکنم نمیتونم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب تا پیاز سرخ میشه کابینتا رو دستمال بکش و تی بکش وسطشم پیازو هم بزنکاری نداره واقعا یکساعت زمان ...

حالا پیاز چی بود این وسط😂دقیقا کارا خیلی کم طول میکشن ولی واقعا اینهمه تنبلی برا چیه

حالا پیاز چی بود این وسط😂دقیقا کارا خیلی کم طول میکشن ولی واقعا اینهمه تنبلی برا چیه

اصلا شام و ناهار نیست الان دارم میرم کابینت دستمال بکشم خیییلی برای کار خونه تنبلم

تآره ی بار کنسل کردم شام و ناهار نمیمونه فقط مشکلم تمیزی خونه است

تی خونه رو بیخیال اخه مگه مهمون میره سرامیک کف اتاق‌ها رو چک میکنه 

کابینت هاتون شیشه دارن ؟خیلی کثیفه یعنی مشخصه کثیفی ؟

با یک شیشه پاک کن ظاهری پاشو الان دستمال بکش نهایت ده دقیقه کار میبره

ببین اول لوازما و لباس و ریخت و پاشای رو زمین و مبل رو جمع کن 

بعد هرچی ظرف هست بزار تو سینک و کابینت و دستمال بکش

مواد شوینده بریز تو سرویس و تا اون خیس بخوره برو جارو بکش

و به خودت بگو مثلاً جارو باید 15 دقیقه تموم کنم بعد برو سراغ سرویس و روشویی و دو سه دقیقه ای بساب و بشور  چون از قبل خیس خورده برق میوفته 

بعدشم که پنجره ها رو دستمال بکش 

و بعد ظرفارو بشور 

در آخر هم طی بکش

فقط برای هرکاری زمان بزار و تو دفتر بنویس و هرکدومو انجام دادی تیک بزن