2777
2789
عنوان

چرا درد من برای هیشکی مهم نیست

43 بازدید | 6 پست

احساس میکنم طلسم شدم یه طلسم وحشتناک که از مرگم بدتره برای هیشکی مهم نیستم هیشکی منو دوس نداره حتی دخترم حتی مامانم قبلا خیلی دوسم داشت نمیدونم شایدم نداشته برای هیشکی دردم مهم نیست از وقتی ازدواج کردم هیشکی دوسم نداره الانم که دارم طلاق میگیرم همه حرفاشونو به قلبم میکشم و نفس نمیزنم بخدا هیچ کاری نمیکنم هیچی ازشون نمیخوام اما بازم اذیتم میکنن نماز میخونم قرآن میخونم دعا میخونم حجابم کامله اما خدام دوسم نداره هیچکس واقعا همه سعی دارن عذابم بدن انگار هر کی ناراحته سر من خالی میکنه چون هیشکیو ندارم ازم دفاع کنه خیلی تنهام خیلی خستم خیلییییی بی کسم خیلی دلم برای خودم میسوزه خیلی انقد گریه کردم احساس میکنم دارم کور میشم با فشار زیاد گریه چشمام درد میکنه خدایا چیکار کردم به کی بد کردم بد کیو خواستم آخه گناه من چیههههه چرا جوابمو نمیدی مگه نگفتی ان مع العسر یسرا پس چرا همش عسر😭😭😭😭😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

از شوهرمم هیچ محبتی ندیدم قبلش دوست پسر نمیگرفتم میگفتم چیزایی که از دوس پسر میخوام شوهرم برام جبران میکنه مثلا قدم زدن زیر بارون آهنگ عاشقونه محبت بغل بوسه اما هیچکدوم حتی کادو هیچ کادویی بهم نداد مگر با جنگ و دعوا و گریه های من که یه خرس یا چیزی بخره که اصلا به جونم نمینشست در صورتی که من از یه ماه قبل برای تولد یا ولنتاین یا سالگردمون برنامه ریزی میکردم حتی براش مهم نبود مردم یا زنده همه کار براش کردم ۵ سال رفتم سر کار هیچی ازش نخواستم آخرم به بدترین مدل بیرونم کرد با دخترم حتی دخترمم دوس نداره 😭😭😭😭😭😭 این چه سرنوشتیه خدایا چی بود الان شکایتاش برام میاد انقد پله های دادگاه و رفتم تنهایی خسته شدم انقد تنهایی سگ دو زدم برای زندگیم جنگیدم انقد جنگیدم خسته ام یه تنه دارم جون میدم تسلیمم خدایا نمیتونم حداقل یه آدم قوی میساختی که زیر این سختیات خم نشه چه صبری توی من دیدی چه مقاومتی. هی میگم ناشکری نکنم هی نماز خوندم دعا کردم درست شه نشد.... نشددددد😭😭😭😭😭شکستمممم بریدم نمیتونم نمیتونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمی دوستم دارن ولی شاید چون میخای طلاق بگیری مخالفن

نه میدونن زندگیمو سه ساله مشکلم شدیده اذیتم میکنن میدونن ضعیفم خوردم میکنن هر کی هر مشکلی داره سر من خالی میکنه

بهترین سالای زندگیم رفت زندگیم رفت قدرتم صبرم شور و شوق جوونیم موهام رفت خیلی مو داشتم زیباییم رفت همه چیم اعصابم عشقم روحم جانم سلامتیم هیچی ازم نمونده هیچی

به هر کی میرسم عین دیوونه ها میگم تورو خدا برام دعا کن التماس دعا حتی تو اینستا میگم شاید خدا صدامو نشنوه اما صدای اونا برسه خسته شدم هی منتظر معجزه ام نمیشه بخدا 

نه میدونن زندگیمو سه ساله مشکلم شدیده اذیتم میکنن میدونن ضعیفم خوردم میکنن هر کی هر مشکلی داره سر من ...

پس توام باید بهشون محل ندی و اجازه اینم ندی سر تو خالی کنن رفتارتو عوض کن خودتو ضعیف نشون نده که یخان هرکار میخان باهات بکنن