2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست

ولا همه این غم دغدغه هایی ک میگی با یک نگاه به صورت مثل ماهش شسته میشه میره

و بله زندگیمون با بچه گرم ترو بهتر شده

من گاهی ب پسرم میگم ما قبل تو چجوری سر میکردیم

یک شب تو خونه صداش نباشه همه جا سوت کوره 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم بچه ندارم نمی‌خوام گارد بگیرم اما چون شما سنتون بالا ۳۵هستش مشخصه بچه داری حوصله اشو ندارین ...

ما هر دو سنمون بالاست ولی خیلی جوون موندیم و بع خودمون می‌رسیم خیلی زیاد عکسمو ببینی فکر نمیکنی 38 سالمه باشگاه و کلاس و... همه سر جاشه ولی واقعا نمیخوام ریسک کنم 

والا زندگی چه بی بچه چه با بچه مشکلات داره ،منم دوتا دارم ولی هیچ وقت غصه پوشک و لباساشونو نخوردم تو زندگی به غیر مشکلات بچه مشکلات دیگه ای هم هست اون وقت نباید کلا تشکیل زندگی داد تا فقط مجرد باشیم و کیف کنیم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

دیگه هرکس با نظر خودش زندگی میکنه 

شما دوس ندارین در عوض یکی چهارتا میخاد 

زندگی هم بالا پایین داره همیشه .نمیشه گفت همش تو اوج هستیم.

حالا اونی هم که واسه پی پی بش ناراحت بوده بعدش واسه جیش و پی پی بچش تا عمق وجودش خوشحال بوده لابد 😄

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
والا زندگی چه بی بچه چه با بچه مشکلات داره ،منم دوتا دارم ولی هیچ وقت غصه پوشک و لباساشونو نخوردم تو ...

من 38 سالکی ازدواج کردم با مجردی مخالفم خیلی ازدواج خوبه ، ولی خب تازه به آرامش رسیدم 

ما هر دو سنمون بالاست ولی خیلی جوون موندیم و بع خودمون می‌رسیم خیلی زیاد عکسمو ببینی فکر نمیکنی 38 س ...

میدونم چی میگی عزیزم انشاالله خدا برای هم نگهتون داره  منظورم از نظر حسی و حوصله است عزیزم خودتون هم گفتین مجرد بودی و کم سن بچه دلتون میخواست خب سن هروی می‌ره بالا دوستداری بیشتر لذت ببری از زندگیت و حوصله بچه رو نداری 🌱