2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد بچم گریه میکرد جگرم آتیش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 28 پست
نمیدونم‌چرا بلد نیستم مردا رو باور میکنید و قبول میکنید...خب مگه شما از شکم‌مادرتون همه ی کارا رو بل ...

باور نمیکنم عادت کرده من بشورمش ولی پوشک جیشی رو عوض میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش نیست سونو هست

آره میدونم 

ازشون بپرس بکو استرس گرفتم سونو بدم مشکلی پیش نمیاد؟ 

منم سونو دادم چندبار 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
گفتم با دستمال و اینا تمیزش کنچارماهشه

خدا حفظش کنه الهی همیشه سایه ات بالاسر بچت باشه

استرس نگیر چون الانم استرس روی سونو تاثیر میذاره

اونم قطعا یه جوری بچه رو تمیز میکنه

مرسی گلم صدای گریه بچه اصلا نابودم میکنه

عزیزم خودمم مادر دو تا بچه هستم مادر های ایرانی از جمله من و شما خودمون فدای بچه هامون میکنیم تا بزرگ بشن

من بخدا شده مریض بودم چون کسی نداشتم برام بچه نگه داره نرفتم دکتر مثل همین الان که سرماخوردم

اما عزیزم یه مادر باید اول خودش خوب باشه انشالله هیچ وقت مریض نباشی عزیزم سایه ات مستدام باشه مراقب خودت باش این روزا میگذره

عزیزم خودمم مادر دو تا بچه هستم مادر های ایرانی از جمله من و شما خودمون فدای بچه هامون میکنیم تا بزر ...

اره دقیقا

میگم فک کنم افسردگی دارم بعد زایمان 

همش دلم‌میخاد گریه کنم

اره دقیقامیگم فک کنم افسردگی دارم بعد زایمان همش دلم‌میخاد گریه کنم

عزیزم من بعد زایمان شرایطم طوری بود که کسی نبود تو بچه داری کمکم کنه از طرفی تجربه ی کافی نداشتم از اون طرفم همسرم نبود 

به قدری دوران سختی بود که همش یه عده ادم که به ظاهر فامیل و دوست هستند تماس میگرفتن و میگفتن وااای شرایطت طوری که ممکنه افسردگی بگیری و....

اما همه چیز بر میگرده به افکارت قشنگم تو الان مادر هستی میدونم سخت بوده میدونم شاید شبا تا صبح بیدار باشی میدونم نظم خونه ممکنه بهم بریزه و هزار تا چیز دیگه اما بپذیر که بابت همه ی اینا تو الان مادر یه فرشته ای که خدا بهت هدیه داده و خیلیا دوست دارن الان مثل شما مادر باشن اما مادر بودن کافی نیست تو باید یه مادر شاد برای بچه ات باشی 

پس نگو دارم افسردگی میگیرم حتی اگه افسردگی داری کتمان کن 

بگو ندارم بگو طوریم نیست من خوبم 

انشالله تیرویید هم نداری 

سعی کن کلا تو خونه کاری که خوشحالت میکنه را انجام بدی

اهنگ خوب گوش کن سعی کن خوب بخوابی رفته رفته همه ی این موضوع ها برطرف میشه عزیزدلم