2777
2789
عنوان

از یه پسر افغان خوشم اومده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8275 بازدید | 347 پست
شوهر قححطه تو بگو افغانی طلا هست بازم حالم بد میشه ازشون جو جامعه رو ببین اکثرا متنفرن ازشون تو دنیا ...

عزیزم همه رو با تفکر وذهن فقیر مون، نبینیم، هرکجایی دنیا باشی... خوب وبد داره.. داعش صفت درهرکجا هست.. الان تواایران کم بد ذات داریم.. هروز نظامی شهید میدیم.. طرف های سیستان، نمیشه همه رو با یه چوب زد.. افغان های با اصلت وخوب بافرهنگ کم ندیدم، الان همین شیعه هاش با داعش می جنگن، ایکاش یه بار قم می‌آمدی، بهشت معصومه را می دیدی جونای جون خوشکل کم وسن سال در زیر خاک افتاده.. به دست شقی ترین خبیث ترین انسان نماهایی تاریخ شهید شدن، امنیت مون را مدیون همچین دلاور مردان هستیم، فرقی نمیکنه کجایی باشه، چند روز پیش از سوریه تروریست ها پیام نداد؟ زنان تهرانی خودشو برای ما آماده کند.. ایکاش یکم وجدان داشته باشیم واقع بین باشیم به دور از تعصب قومی نژادی.. اسلام مرز نداره.. انسانیت هم مرز نداره.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌دونم ولی بازم دیگه انقددد شبیه ایرانی نیستن هر جوری حسابش کنی بازم یه تفاوتی هست بینشونچی بگم وال ...

یه طایفشون هست واقعا زیبان .پوستی صاف وچشمای درشت و آبی و خلاصه خیلی زیبان .الان هر چی فکر میکنم طایفشون رو یادم نمیاد.ببینیشون فکر نمی‌کنی اصلا افغانی باشن.اون چشم بادومی تنگا هم یه طایفه دیگه هستن

ببین اصلا همچین چیزیو کلااا از ذهنت پاک کن افغان ها اصلا جایگاه و منزلت خوبی بین ایرانی ها ندارن هزاری هم پولدار و خوشگل باشه ولی افغانیه به فرض اینکه مخش رو زدی چطور میتونی همچین چیزیو به خانوادت معرفی کنی اصلا تو خانواده و فامیل روت میشه بگی با افغانی هستی؟

خدایی اصلا معلوم نیست زنای بوگندو افغانی تند تند دارن تاپیک میزنن در قالب دختر ایرانی های عاشق افغانی تا به خیال مغز نخودیشون عادی کنن موضوع رو 😂😂😂😂بابا اوکی همه دخترا تو ایران عاشق عمله ها شدن حق با شماست 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

خدا به دادمون برسه 

خودشون کم هستن اینجا میخواید باهاشون ازدواجم کنید که نسلمون باهاشون قاطی بشه 

اخه مگه ایرانی قحطه که بری زن افغانی شی

اینا اغلبشون خیلی زادو ولد میکنن ، تو بدبختی زندگی میکنن حتی حموم هم نمیرن انقدر بدبو هستن ، اینهمه جرم و جنایت میکنن تو ایران ، تازه از ایرانی هام بدشون میاد میخوان کلا ایرانو مال خودشون کنن

لطفا نگید نژادپرستی. اینایی که گفتم واقعیته اینا میخوان ایرانو بگیرن چند وقت دیگه مارو بکنن مثل مردم فلسطین 🥲💔

اره دقیقا خیلی ام پولدارن ولی نمیدونم چکار کنم🥲

افغانی اگه خیلی پولدار بود تو ایران چیکار میکرد میرفت اروپا😂  

به قول یکی از کاربرا فک کنم خودت افغانی هستی داری عادی سازی میکنی ازدواج با افغانی هارو و مثلا میخوای خیلی شیک و باکلاس و پولدار نشونشون بدی 

اخه بنده خدا کجاش معلوم میشه تو عکس ک میگین خوشکله یا تعجب میکنید ک افغانه😐😐مگه با چشم و ابروی کاملا معمولی ای ک میبینید میفهمید طرف خوشکله یا نه؟

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻