2777
2789
عنوان

بعد شیش سال برگشته میگه من زن نمیخوام ای تف بهت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 103 پست
خیلی جاها قلبمو شکوندروزی ک گوشیو براش خریدم تو تولدش من مانتوم‌پاره شده بود ولی کلا ۲۲میلون داشتم ک ...

من دوستت بودم ادبت میکردم به دستم اون مرتیکه رو قهوه ای میکردم‌ 

چرا پولتو خراب کردی الکی 

اونموقع نزدیک ۱۰۰ 

الان. طلا داشتی اون پولو میدونی چقدر میشد

اا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین بهش بگو من نباشم باید بری بدی چکاتو پاس کنی بی ناموس بچه ننه بعدم بلاکش کن با یه مورد خوب ازدوا ...

🙂🖤من بابام نذاشت برم دانشگاه همیشه خواهرشوهر می‌کوبید تو سرم ک ببین دانشگاه رفته باسواده تو هیچی نیستی بدبخت فلان بیسار

خیلی اعصابم خوردشدبالین تاپیک جوری ک صدبارمیخواستم اسی بهت فوهش بدم بخاطرسادگیت بازدلم نیومداین همه براش ازخودت مایه گذاشتی ک دورازجونت خریت محض بودادم براشوهرشم تمامشونمیذاراینک ی پسرغریبه بوداون براتوچکاری انجام داده تواین سالها؟

اخه شیششششش سال گذشت وتوتازه فهمیدی ازروح وروانت سواستفاده شده

من دوستت بودم ادبت میکردم به دستم اون مرتیکه رو قهوه ای میکردم‌ چرا پولتو خراب کردی الکی اونموقع نزد ...

استارتر عاشق واقعیش بوده همه چیزشو براش داده ولی نمیدونسته طرفش رو هرچی لاشیه سفید کرده

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

خیلی اعصابم خوردشدبالین تاپیک جوری ک صدبارمیخواستم اسی بهت فوهش بدم بخاطرسادگیت بازدلم نیومداین همه ...

من یادمه یروز بابام فهمید با اینم

چنان کتکم زد

ک دست و پام شکسته بود! زیر چشمم کبود شده بود

دندونم ترک برداشته بود

خدا میدونه چ کتکی خوردم اونشب بخاطرش.

فرداش آقا برگشت گفت حتماحقت بوده