2777
2789
اشکال نداره آدمی که مرگ مادربزرگش رو تحمل کرده مرگ سگش رو هم میتونه باهاش کنار بیاد:)...وقتتونو با ن ...

منم ناراحت نیستم الان که

کلی گفتم 

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

بابات خیلی خوبه 🤣خدا حفظش کنه

من خیلی وقته بیخیال بی تی اس شدم

استری کیدز رو استن میکنم

تو بی تی اس هم یکم فقط حواسم به جیهوپ هست

ولی خواهرم از صبح گریههه میکنه..

بابام میخواد حالمونو خوب کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی وقته بیخیال بی تی اس شدماستری کیدز رو استن میکنمتو بی تی اس هم یکم فقط حواسم به جیهوپ هستولی ...

خواهرت چند سالشه ؟

به خاطر سگه گریه می‌کنه یا تهیونگ؟؟؟

چیکار کردن با جوونامون آخه 

من خیلی وقته بیخیال بی تی اس شدماستری کیدز رو استن میکنمتو بی تی اس هم یکم فقط حواسم به جیهوپ هستولی ...

عزیزم بابات خیلی خیلی خوبه 

چند سال دیگه خودتون به همین حال امروز خواهرتون میخندین ولی اینکه بابات باهاتون شوخی کنه  عالیه 

قدرش رو بدونید

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

عزیزم بابات خیلی خیلی خوبه چند سال دیگه خودتون به همین حال امروز خواهرتون میخندین ولی اینکه بابات با ...

خواهرم ۹ سالشه. 

سگه رو خوشش میومد ناراحت شد

منم‌ در حد خیلی کمی طرفدارم اونقدرا نیست که بعدا بگم وای چه اسکلی بودم

خواهرم ۹ سالشه. سگه رو خوشش میومد ناراحت شدمنم‌ در حد خیلی کمی طرفدارم اونقدرا نیست که بعدا بگم وای ...

خودت که هزار ماشاالله عاقلی 

خواهرتم هنوز کوچولوعه😍

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

😐😐😐😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم