2777
2789
عنوان

ناخواسته دل دادم

39 بازدید | 4 پست

تو شرایط رابطه نیستم.از هیچ نظر

ولی ناخواسته سر صحبت باز شد و کم کم همچی داره جدی میشه😑

چجوری دست به سرش کنم که دلش نشکنه؟

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

نا خواسته دل دادی ؟ قصد رابطه نداری و یهویی رابطتتون داره جدی میشه ؟ تناقض این دوتا داره گیجم می کنه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
نا خواسته دل دادی ؟ قصد رابطه نداری و یهویی رابطتتون داره جدی میشه ؟ تناقض این دوتا داره گیجم می کنه

گیج شدن ندارد.ساده‌س!

ببین ما سر یه موضوعی باهم هم‌صحبت شدیم،و من بدون هیییچ منظوری،فقط از کاراش تعریف کردم(با رزین جواهرات درست می‌کنه)و اون بد برداشت کرده و حالا صحبتامون رو به جهت رابطه و اینا داره پیش می‌بره

و اینکه میگم دل دادم هم یعنی اینطور نیست که از پسره(حالا که داره خودش رابطه‌مونو می‌بره تو جهت جدی شدن)بدم بیاد!فقط شرایطشو ندارم!و نیاز دارم محترمانه ردش کنم.اگه هم علاقه‌ای شکل گرفته بخوره تو سرم،فعلا کارای مهمترین دارم

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیج شدن ندارد.ساده‌س!ببین ما سر یه موضوعی باهم هم‌صحبت شدیم،و من بدون هیییچ منظوری،فقط از کاراش تعری ...

آها شرمنده ام زود قضاوت کردم ببخشید 😅 خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه .. . انشالله که دلتون از آرامش شه . بنظرم بنویسن منظوری نداشتین از حرفاتون و انشالله که سوء تفاهم نشه و براشون احترام قاعلین یا اینکه به بهانه درس ازشون کمی دور بشین و یا اینکه از رابطه تون بگین که شرایطش رو ندارین با کسی برین توی رابطه اینجوری هم بهتره

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

ببخشید