2777
2789
عنوان

من غیر طبیعی هستم ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
ادم های زودرنج و مهربان اینجورین

این آدما اصلا برای این دنیا ساخته نشدن بین این همه سیاست و بدجنسی و بدی هر روز فرسوده تر و عصبانی تر و نا امیدتر از قبل میشن 

چجوری بقیه با ظلم و بدجنسی مردم کنار میان و راحت فراموش میکنن ؟ شاید اگه همه مثل من بودن دنیا اینجور ...

این یکی از علایم وسواس فکری عملیه یا ممکنه حاد تر باشه و بیماریهای دیگه ای مث طیف خلقی یا اسکیزو هم باشه 

ب این علامت میگن باور راسخ ب کنترل پذیری جهان هستی 

در صورتی ک انسان نرمال می پذیره جهان عادلانه نیست و ما انسانها رسالتمون بر زمین این بوده ک خلیفه ی خدا باشیم و با عشق ب مخلوقات در جهت اول اصلاح و خودشناسی خود و جهان شناسی و بعد خدا شناسی برسیم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر حق کسی رو خوردم بدجنسی کردم تهمت زدم آبروی کسی رو بردم و کلا دخل و تصرفی تو سرنوشت کسی داشتم آره ...

نه تتها کینه ای که خودشیفته هم هستی جانم.مگه میشه ادم به کسی بدی نکرده باشه؟عمدی سهوی بودنش مهم نیس .مهم اینه که حتما اشتباهاتی داشتی وگرنه که الان به جا ۱۴تا معصوم باید ۱۵تا میداشتیم😂.درضمن شما خدا نیستی تصمیم بگیری کسایی که دوستشون نداری ضررن برا دنیا

این یکی از علایم وسواس فکری عملیه یا ممکنه حاد تر باشه و بیماریهای دیگه ای مث طیف خلقی یا اسکیزو هم ...

فایده ی انسانی که نتونه دنیا رو تغییر بده و فقط تماشاگر بدی ها باشه چیه ؟ این حرفا گول زنک هست و برای دلخوشی . آدمای کثیف با عشق و محبت هم عوض نمیشن و تاثیری روشون نداره و مجازات بهترین روش برای کنترل دنیاست

به عینه دیدم آدمای خوب با همه عشقی که به دنیا دادن کلی بدی و نامردی دریافت کردن و قدرشون دونسته نشد 

فایده ی انسانی که نتونه دنیا رو تغییر بده و فقط تماشاگر بدی ها باشه چیه ؟ این حرفا گول زنک هست و برا ...

خب الان میخاید چیکار کنید اسلحه بردارید هرکی یه اشتباه کرد ساقطش کنید خود شما ب هیچ ظلم نکردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نه تتها کینه ای که خودشیفته هم هستی جانم.مگه میشه ادم به کسی بدی نکرده باشه؟عمدی سهوی بودنش مهم نیس ...

نگفتم بدی نکردم گفتم نخواستم به کسی ضرر بزنم و نامردی کنم علیهش . از روی بدجنسی نبوده 

اتفاقا خیلی فرق میکنه بدی سهوی باشه یا عمدی و زیادی هم مهمه نه اینکه اصلا مهم نباشه 

سهوی باشه یادمیگیره تکرار نمیکنه اما عمدی باشه شدیدتر و شدیدتر تکرار میکنه 

آدمی که عمدی و از روی بدجنسی به دیگران ضرر میزنه جلوی اینکه آدما به حق و لیاقتشون برسن رو میگیرن اگه اینا نباشن دنیا جای بهتریه 

خدا همینجوری تماشا کرده که این همه آدم به حقشون تو این دنیا نمیرسن و با ظلم دیدن از دنیا میرن و ادمای عوضی موفق و پیروز میشن

خب الان میخاید چیکار کنید اسلحه بردارید هرکی یه اشتباه کرد ساقطش کنید خود شما ب هیچ ظلم نکردین؟

اگه قانونی نبود با کمال میل آدما رو مجازات میکردم که نتونن مانع خوشبختی و پیشرفت بقیه بشن و همه به حقشون تو این دنیا برسن 

من گفتم ظلم تاثیرگذاری به کسی نکردم زندگی کسی رو خراب نکردم و واقعا هیچ وقت شروع کننده توهین هم حتی نبودم چون خودم حساسم رعایت میکنم اولین نفری نباشم که دیگرانو ناراحت میکنه 

اگه قانونی نبود با کمال میل آدما رو مجازات میکردم که نتونن مانع خوشبختی و پیشرفت بقیه بشن و همه به ح ...

خب این افکار شما میشه آنارشی اگر هرکی یه اسلحه دستش بگیره برای اجرای عدالت بنظرتون منو شما هم زنده میموندیم؟شاید بنظر خودتون ب کسی ظلم نکردین و قطعا پیدا میشن افرادی ک از شما ناراضی بشن پس نتیجه این افکار چیزی جز هرچ ک مرجو در پی نداره ب این باور برس ک اولا جهان سیاه و سفیده انسانهام سیاه و سفیدن هیچ انسان صد در صد بی گناه و هیچ انسان صد در صد گناه کارب جود نداره و معیار سنجش هم منو شما نیستیم و ما فقط ذره ای کوچک در این جهان هستی هستیم ک حتا روی بچه ای ک زاییدیم هم حق مالکیت و کنترل و مجازات نداریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUE=362749187]خب این افکار شما میشه آنارشی اگر هرکی یه اسلحه دستش بگیره برای اجرای عدالت بنظرتون منو شما هم زنده 

صادقانه اگه جواب بدم 

به نظرم اگه هر انسانی بر اساس وجدانش آدمایی که بهش بدی کردن رو مجازات کنه دنیا جای بهتری میشه تا اینکه منفعلانه تماشاگر ظلمی باشه که بهش شده و زمینه رو برای ظالم فراهم کنه که به بقیه هم ظلم کنه 

من قطعا حقی روی بچه ای که به دنیا بیارم ندارم و اصلا خودمو محق نمیدونم کنترلش کنم یا مجازاتش کنم ولی اگه کسی ظلمی بهم کرد به نظرم این حقو دارم مجازاتش کنم 

راستش از اینکه میبینم آدمای خوب تو این دنیا به خاطر پایبندی سفت و سخت به اخلاق شکست میخورن و بازندن عذاب میکشم

احساس میکنم آدمی که مجازات نمیکنه ترسو هست