2777
2789
عنوان

امروز شوهرم باز منو‌ زد وسیله هارو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی این کارو نکرده،خیلی رفتی رو مخش،متاسفانه خانم عادت کردن وقتی که مرد خسته و کوفته است واز در میاد درجا شروع می‌کنند گله و شکایت و پرسیدن سوال‌های بی‌ربط،آخرشم همین میشه

اگه بچه نداری جدا شو این چه زندگی مسخره ایه

حتی بچه هم داشته باشه فرقی نداره فکر کردی این پدر و مادر و کتک کاری بودنش دردی از بچه درمان میکنه؟ مخیط پرتنش خودش هزار مرض روحی و روانی و عقده برای بچه درست میکنه زندگی تک والدی در ارامش خیلی بهتره از این محیط سمی که مرد زن رو نمیخواد و میزنش. اون بچه بعدا به هزار راه میره. نمیدونم تو کشور ما چرا بخاطر بچه حاضرن خودشون رو حروم کنن، کاش بچه دردی ازش دوا میشد ولی اونم تو این محیط دیونه میشه فقط

بشین باهاش حرف بزن بگو من شریک روزای سخت و خوشیتم قرار نیست فقط وقتی پولداری کنارت باشم ک وقتی نداری هم باید کنارت باشم توهم باید هوامو داشته باشی 

بگو چه تو چه من به یه امیدی باهم ازدواج کردیم و میخوایم کنارهم عشق و ارامش داشته باشیم با زدن و توهین به من ک مشکلت حل نمیشه یکی دیگه به مشکلاتت اضافه میشه 

جاش بیا بهم بگو چه اتفاقی برات افتاده اگه تونستم کمکت کنم اگه نتونستم حداقل به حرفات گوش دادم تا اعصابت ارومتر بشه

اگه شرایطشو داری جدا شود. به خدا اگه کسی دست رو دختر من بلند کنه مرده و زنده شو میارم جلو چشمش

منم همیشه میگم یه دختر دارم با خون دل بزرگش کردم خواستگارش هرکی باشه قبلش جدا گونه میبرمش حرف میزنم باهاش بهش میگم اگه انسان با شرفی بودی مرد خوبی برای دختر من هستی بسمه الله چون دختر خوب تربیت کردم شوهرشم باید خوب باشه خوب بودی جونمم فدات میکنم ولی سوسه قرار بیای بفرما چون خودم به تنهایی اون چیز میزای تو خشتکت میارم زیر گلوت پاپیون میکنم

جوری باهاش برخورد کن دفعه بعد جرات چنین غلطی نداشته باشه به در دیوار مشت بزن ناراحت چرا تو رو میزنه زنشی یا کیسه بوکس.

خانما عزت نفس داشته باشید یکم مردا مگه تو چه درجه ای قرار دارند اجازه داشته باشند بزنن و خانما سر پایین بیارن.

ارزش بزارید برای خودتون جواب های هوی