2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه من یا مادرم

86 بازدید | 8 پست

تاپیک قبلیم هم گفتم مادر من اصلا در حقم هیچ مادری نکرده اونروز محل کارم افتادم زمین گردنم خشک شده بود زیر پامو ندیدم همکارم سریع رفت اسپند آورد دود کرد لاحول و... خوند برام فوت کرد دور سرم اینم بگم همکارم ک اینکار برام انجام داد همسن مادرم شاید ی خورده کمتر حالا اینا بکنار من هر روز زنگ میزنم مادرم و حالشو میپرسم بعد دیروز بهش گفتم یکم یاد بگیر از این خانم برام اسپند دود کرد گفت چش ابروت خوشگله حتما چشت کردن ک اینجوری شدی آقااا این حرف منو گرفته ناراحت شده گفت دیگه بمن زنگ نزن منم دیگه نزدم والا دیگه خب وقتی مجرد بودم خانوما تو خیابون منو میدیدن میگفتن رفتی خونه اسپند دود کن حتما من میومدم بهش میگفتم برام اسپند دود نمیکنی،؟😥می‌گفت حالا بزار دود میکنم می‌رفت تاااا سال بعد دیگه دود نمی‌کرد ولی هر موقع خواهرم میومد می‌گفت فلانی اینجوری گفته اسپند سریع پامیشد می‌رفت براش اسپند دود میکرد حالا شما بگید حق با کدوممونه من ک اصلا هیچ مهر و محبت از این بشر ندیدم خدا ازش نگذره هیچوقت🤧😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه میگن پدرمادر بچه هاشونو به یه اندازه دوس دارن دروغه🙂

واقعا دروغه بقران مجید ک دروغه مث چی دروغ میگن 😥🤧😭من سر همین موضوع از خواهر برادرم دلسرد شده بودم همش دوس داشتم خفشون کنم سریع نیستشون کنم تا اونا یکمی هم ب من توجه و محبت کنن😥😓ولی اینکارو نکردن و منم با شوهرم دوس شدم مجبور بودم خو کمبود محبت داشتم 

سر این موضوعات كه آدم به مادرش اینجوری نمیگه دختر خوب

بعدشم فقط این موضوع اسپند نیستش ک کلا خیلی فرق بین بچه هاش میذاره البته ناگفته نماند اوناهم جونشو در میارن آنقدر سگ محلش میکنن ک بیا و ببین اونوقت کنه بدبخت هر روز بهش زنگ میزدم سرکار ک حالشو بپرسم ک اونم گفت دیگه بمن زنگ نزن برو ب همون همکارت ک اسپند دود کرده برات بگو مادر و.... هزارتا. حرف دیگه بارم کرد قلبمو خورد و خاکشیر کرد منم پیش همکارم بودم نمی‌تونستم درست صحبت کنم زدم قطع کردم گوشیو 

واقعا دروغه بقران مجید ک دروغه مث چی دروغ میگن 😥🤧😭من سر همین موضوع از خواهر برادرم دلسرد شده بودم ...

ببین منم مادرم دوتابچه دارم دست خودم نیست نشون نمیده رفتارم ولی ته دلم بچه اولمو بیشتردوس دارم ولی به حسم بالو پرنمیدم و بروز نمیدم اصلا،ولی خب حقیقته

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
بعدشم فقط این موضوع اسپند نیستش ک کلا خیلی فرق بین بچه هاش میذاره البته ناگفته نماند اوناهم جونشو در ...

عزیزم مادر من هم همینه تنها نیستی من یه مثال بزنم هفته ای یه بار راه دورم زنگ بزنم ناراحت میشه جواب نمیده بعد بچه های دیگه پیشش هستن هر روز هم زنگ میزنن جوابشونم میده یا خیلی چیزای دیگه و از بچگی هم خیلی اذیتم کرد وکتکتم میزد در نهایت اخیراً گفت که من بهش حسادتم میشد چون زیبا بود و بابام دوستم داشته الان کاری کرده که بابام تحمل دیدن یا شنیدن صدامو نداره و...

آیا خدا کافی نیست ؟