mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11298 عنوان مزایا و معایب ازدواج😁😁چندسالتون بود آشنا شدین 534 بازدید | 73 پست 🥺♥️ان شاءالله همیشه خوشبخت و عاشق باشین الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊 دیروز | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6736 معایبی نداشت برام فقط مزایاست😁 ۲۳ اشناشدیم ۲۶ ازدواج کردیم دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
shoooookranehhhhh عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8106 فعلا ازدواج نکردم ولی ۱۸ سالگی اشنا شدیممن ۱۸ اون ۲۶ بود لطفا لایک نکنید💚
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11298 معایبی نداشت برام فقط مزایاست😁 ۲۳ اشناشدیم ۲۶ ازدواج کردیم بسلامتتتتی😍😍مزایا؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
مشید_خانوم عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 15360 فعلا تو مراحله مزایا هستم22 سالمه اشنا شدیم در همین سن فقط 21 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..
زیباترینبانو۲ عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5026 از وقتی ۹ سالم بود اومد تو زندگیم ۱۶ سالگی شوهرم دادن بهش الان ۲۳ سالمه و متنفر از زندگیم اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11298 27 سالگی عقد کردم اضین؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11298 فعلا تو مراحله مزایا هستم22 سالمه اشنا شدیم در همین سن بسلامتی ان شاءالله همیشه عالیمزایا؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
shoooookranehhhhh عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8106 از وقتی ۹ سالم بود اومد تو زندگیم ۱۶ سالگی شوهرم دادن بهش الان ۲۳ سالمه و متنفر از زندگیم بگردمت🥲💔 لطفا لایک نکنید💚
mahourrrrr عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 186 من ۱۹ سالمه دیگ داریم مقدمات اماده میکنیم فردا شب بیان خاستگاری و بعدش اگ خانواده ها پسندیدن یه چندماهی در ارتباط باشیم🥲😁 دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥
ro48584765 عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 2994 ۱۷ سالگی ازدواج کردم ولی خوب نیس ادم زود ازدواج کنهمعایب زیادی داره فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
زیباترینبانو۲ عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5026 بگردمت🥲💔 🙂…… اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
zeli_zdsh عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1486 من از ازدواج متنفرم ولی جدیدا خیلی از یه نفر خوشم اومده 😐میدونم این حسه موندگار نیس نهایتا دو سه هفتسولی الان دارم دیوونه میشم😐😂۳ ماه دیگه ۲۰ سالم میشه